7 Jan 2014

Blog Bertukar Wajah Sempena Tahun 2014

Assalammualaikum..
Perasan tak perubahan blog ini, sebenarnya dah beberapa hari dah blog ni dah bertukar wajah, cuma hari ni baru sempat publish entry ini. Sebelum ni busy dengan entry pasal Kwang Soo tu hehehe. Sebelum ni Blog Miss BaNu Story ni berwajah dan bercolour macam gambar kat atas tu. Start guna design atas tu sejak tahun 2012 sampailaa 2013. Bila masuk tahun 2014 ni rasa nak tukar angin sikit, sebab dah rasa bosan tengok design lama jadi nak tukar yang baru. Kali ni warna tema blog yang aku pilih adalah biru.

Tapi bukan aku yang edit blog aku ni, sebab aku ni memang x berapa reti nak edit2 blog ni semua hehe. Aku tempah pada kat sorang blogger yang sememangnya terror dan kreatif bab2 edit mengedit ni. Sape lagi kalau bukan kat akak Cik Rose Cute.. kite ni. Sebelum ni dah pernah tempah header kat die, sekarang ni suruh die edit full blog pula. Orangnya sporting jer n senang nak bekerjasama dgn die. So pada yang nak edit blog masing2 bolehlaa tempah kat Cik Rose Cute.. Lagu dlm blog ni pun aku tukar juga hehe.

Bila dah tukar design baru ni, semangat sikit nak update blog hehe..Ada yang tanya pasal video2 masa Fan Meeting Lee Kwang Soo kat Malaysia hari tu, nanti aku letakkan video2 tu kat blog ni, stay tune k..paling syok tengok video yang die buat Gwiyomi tu hehe sangat cute gilerr okey hehe.

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

14 ulasan:

Kisah Si Dairy berkata...

ramai yang bertukar wajah blog di tahun baru nie

Nanie berkata...

memang cute!

fiqah hamed berkata...

cantiklah..tambah2 header tuh..^^

Zara Nurhaidah berkata...

sedap mata mmandang mcm sblm ni jg.. ^^

Nyue berkata...

nyue singgah :)

wahhh.. semakin cantik blog blogger kita sorg niee... hope miss banu trs aktif :)

Nao Mei berkata...

kalau sendiri yang edit...memang tiap bulan kena tukar kan dik..hihi..

Mardiah Diana berkata...

Salam singgah sini sebelum magrib bagi kawasan sandakan,sabah...wahh cantik blog ni...sedap mata memandang...nak lepak selalu la kat sini...

Chic Na berkata...

makin ceria blog miss banu.. ;)

Norhasniza Khalid berkata...

wow, lawa sangat dah ni... :)

Maria Firdz berkata...

makin comei blog dia..

Abe Kie berkata...

nak tempah satu la..

Solehah Shamsuddin berkata...

Blog ni skrg lagi ringan berbanding dulu :)

Deqla Manjew berkata...

yelah..blog lebih segar.. deqla pun ada teringin nak tempah dari kak rose hari tu..tp x sangka mak meninggal trs tergendala hajat tu.. tgu sempena ulang tahun kelahiran la plak.. huhu

Cik Nur™ berkata...

patutlah nampak lain je blog miss banu ni..baru rupanya.. :)

Related Posts with Thumbnails