26 Jan 2014

Peplum and Shopping!

It’s a brand new week and the start of brand new experiences. Apa yang dah berlaku 2013, dah berlaku and what’s in the past stays there. Yang penting untuk 2014 kita kena cari motivasi untuk meneruskan hidup kita. Which brings me to my main point of writing this blog: Online Shopping!
Sekarang ni kan semua senang. Semua kat hujung jari. Tengok je websites macam Zalora Malaysia and buatlah pilihan anda. Semua ada! Daripada t-shirt, handbag ke baju kurung moden, baju kurung peplum, kebaya tops- you name it, they have it. Some people see shopping as a form of escapism and therapy (cuma shopaholic yang tegar je berani mengaku tau. Yang dalam closet tu cepat-cepat lah keluar and mengaku. Tetiba.) Hence, sebab tu shopping dengan motivasi itu sekarang adalah synonym untuk wanita.

As you all know, http://www.zalora.com.my ni satu brand yang besar di Malaysia dan of course, they will bring you the best fashion items for you to own, all at affordable prices. For instance, anda boleh dapatkan koleksi-koleksi pakaian dress Muslimah yang eksklusif, lagi anggun dan bergaya from one of Malaysia’s biggest names in fashion, Jovian Mandagie. Ingat artis and kaum kerabat je mampu nak beli Jovian’s pieces? Anda sekarang pun mampu ok! Dapatkan ladies fashion yang terkini: baju kurung moden, peplum dress, dan tudung online daripada designer berbakat besar ni. Cantik tau rekaan dia. High-fashion sangat. Boleh guna untuk dinner, Raya, atau simply for work and weddings!

Selain daripada Jovian, Rizalman juga telah mengilhamkan koleksi-koleksi yang hebat dan menawan untuk anda perolehi di Zalora Malaysia. Baju Muslimah menawan lagi anggun ini boleh membuatkan anda kelihatan seperti seorang bidadari dari kayangan (wahhhh gitu). Selain daripada baju kurung, peplum dress, Rizalman juga telah mengenakan a twist to jubah Muslimah by making it more contemporary and relevant to the fashion scene today. Warna jubah-jubah serta kaftans adalah lebih terang, patterns dia more bold and contemporary; definitely made for Muslimah yang berani bergaya.

What are you waiting for? For more collections of baju kurung go check on their website atau Facebook and start indulging now! Grab the latest sales, deals and trends only on South East Asia’s largest online fashion boutique.



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

6 ulasan:

Akeyla Azmi berkata...

wow........
T_T

Abak Lorong Cinta berkata...

Dunia brubah..hidup mkin mudah..In Shaa Allah

Abak Lorong Cinta berkata...

Wah2...sukanya..

Che Rosliza Che Mat berkata...

Semua cantik2...

Razi ten berkata...

is there any guys cloths over there?

Cik Nur™ berkata...

molek2... :)

Related Posts with Thumbnails