-->

29 Jan 2014

Zamir Juara Masterchef Malaysia All Stars

Assalammualaikum..
Tahniah buat Zamir kerana berjaya menjadi Juara Masterchef Malaysia All Stars. Seperti yang telah dijangka Zamir berjaya melangkah ke final dan seterusnya menjadi juara. Zamir ni muda lagi baru 21 tahun tapi dah bergelar juara, klasss gituu. Zamir berjaya menewaskan saingan sengitnya iaitu Celina di peringkat akhir. Ketika di musim pertama Masterchef Malaysia Zamir berjaya menjadi top 4, tetapi di musim ini Zamir berjaya menebus kehampaannya terdahulu dan bergelar Juara. 
Manakala Celina terpaksa berpuas hati ditempat kedua seperti musim yang terdahulu kerana dulu die tewas dengan Syura, kali ni tewas dengan Zamir. Apapun kedua-dua mereka sama2 hebat dan sama2 pandai memasak. Aku memang tengok Masterchef ni dari season 1 lagi n aku memang suka Zamir menang hehehe. Congrats Zamir..
baca yang ini jugak..

4 ulasan:

  1. Nak Celina menang :((( Eleh, kebanyakan yang suka Zamir ni gegirls je sebenarnya kannnn. Hahahaha notty eh :p

    BalasPadam
  2. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017