19 Jan 2014

Shopping Di Zalora


Assalammualaikum..
Baru2 ni ada shopping online di Zalora.. sebab sebelum ni ada dapat voucher RM100 so apa lagi aku pun pergilah buka laman web Zalora ni dan shopping disana buat pertama kalinya hehe. Memang best giler dapat shopping free hihihi, rambang mata tengok barang2 yang memang cantik2 n meletop gitu yang dijual disitu. Rasa nak beli itu, nak beli ini, semua nak beli hehehe. Last2 aku beli beg duit, sebab yang ada sebelum ni dah pun lama sangat so dah ada peluang ni aku beli lah sampai dua, satu kecik satu besar.
Happy bila barang sampai hehehe..thanks to Zalora.. atas voucher tu..harga dua beg duit tu bila dicampurkan  ngam2 RM99.20.
So pada yang nak shopping online tu bolehlah shopping/beli belah di http://www.zalora.com.my Banyak barang2 menarik yang dijual disitu, siap ada diskaun semua. Jangan lupa singgah disana.

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

8 ulasan:

Abak Lorong Cinta berkata...

Wah..seronoknya

Haslinda Hassan Ali berkata...

wah bestnya dpt shopping

Linda berkata...

Salam kenal...saya follow ;)

Cik Nur™ berkata...

bestnya shopping free. :)

Nao Mei berkata...

cik akak baru je tunaikan vocher cik akak tadi..hihi

ejulz berkata...

syoknyer shopping.. :)

Maria Firdz berkata...

Lama x shopping on9.. Huh

Deqla Manjew berkata...

bestnye free.. tinggal pilih jer..

Related Posts with Thumbnails