17 Jan 2014

Oh My English- Hello America

Assalammualaikum..
Rabu lepas sempat tengok telefilem Oh My English- Hello America, best gak shooting kat New York, Washington, America tuh fuhhh, paling best yang aku suka sekali adalah kualiti gambar dlm cite ni mmang terbaik, awsome giler. Cantik kualiti gambar cite ni, kita yang tengok pun rasa macam puas sebab clear n cantik semua. Cuma rasa sekejap sangat lak cite ni dlm 1 jam setengah jer. Lepas tu satu lagi yang kurengg adalah krn apa yang berlaku di America tu hanyalah mimpi Jibam semata-mata hihi. 

Part ending mimpi ni jerla yg buat kurenggg tu. Lagi satu cite ni memang trending habis kat Twitter hehe n hari sebelum tu Jibam & SYS ada jadi guest kat program Meletop. Antara part yg best masa Cikgu Henry n Cikgu Malik terpaksa berkongsi bilik hotel sekali, pastu bilik yang diorang dpt adalah bilik khas untuk honeymoon hehe siap ada bunga2 bentuk love bagai, masing2 tak puas hati hehehe.

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

6 ulasan:

Nurfaezah Abdullah berkata...

huhu x tgk lg citer ne

lelamaisara berkata...

nak tgok jugak la...:)

Lyeen De Syifa berkata...

Wah mcm seronok je cte ni..:') mesti tgok!

Cik Nur™ berkata...

alooo..lupa nak tgk hari tu...harap ade ulangan...huhuh

Maria Firdz berkata...

Belum smpat lagi layan versi baru ni..

Deqla Manjew berkata...

huhuhu.. x penah tgk la citer nih..

Related Posts with Thumbnails