8 Jan 2014

Video-Video Sekitar Fan Meeting Lee Kwang Soo (Running Man) Di Malaysia 2014



Disebabkan ada yang tanya pasal video LKS masa fanmeeting tu, so aku letakkan bbrp video yg aku jumpa ke dlm blog ini..credit untuk semua owner video tersebut..masa tengok video tu jangan terkejut lak sebab penuh dgn jeritan fanss hehehe enjoyy..

Lee Kwang Soo menyanyi lagu DBSK's yg bertajuk Hug


Opening Talk, Sweet bila Kwang Soo sebut perkataan anda comel hehe



Game Session With Fans- Game Tough, Gyiyomi, Catwalk and Romantic, x leh blah masa game gyiyomi tu, part paling best masa LKS jadi malu-malu tu.


Sesi Soal Jawab bersama Lee Kwang Soo
Suke part masa Kwang Soo secara x sengaja tercakap Korea dengan Hos Baki Zainal tu..dah la Hos tu orang melayu hehe sweet, Kwang Soo pun tergelakk besar. Tapi LKS ada ckp yg hos tu sgt friendly n buatkan die selesa n terus x sgaja ckp korea dgn die. Suka gak part bila LKS ckp i love Malaysia..

Lee Kwang Soo menyanyi sambil main piano


Gambar masa die tengah malu2 hehehe

Inilah video yang Malaysian Fans buat utk LKS sampai LKS sebak n nangis tengok video di bawah ini.

Gambar2 diatas credit to http://www.tianchad.com/
Artikel credit to Harian Metro.. Murai.com.my..
Video credit to semua owner video berkenaan..

Gambar kat bawah ni plak adalah gambar masa HaHa (Running Man) dan Skull datang ke Malaysia untuk buat Showcase pada Hujung Disember 2013 yang lalu.


credit to Astro Gempak.. dan minggu ni Gary pula yg datang ke Malaysia hehe.

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

7 ulasan:

Che Rosliza Che Mat berkata...

Wah!!! akak suka hihihi

Anak Sapa berkata...

RM daebak
LKS daebak

mggu depan Leesang datang
GarY!!!

timm_bill berkata...

suka3 lee kwang soo!!

Nao Mei berkata...

amboi peminat korea nie...
cik akak memang tak minat korea nie...hihi..
hensem gak mamat nie..haha

Nurfaezah Abdullah berkata...

dah lama x tgk running man huhu

Deqla Manjew berkata...

alolo.. malu2 meow plak dia eh..cute plak tgk dia buat cam tu. hihi

Cik Nur™ berkata...

kemain Kwang soo..hehehe

Related Posts with Thumbnails