-->

5 Jan 2014

Lee Kwang Soo (Running Man) Baru Tiba Di Malaysia

Assalammualaikum..
Setelah kehadiran Kim Jong Kook di Malaysia tahun lalu, Kini tibalah giliran Asia Prince pula hehe iaitu Lee Kwang Soo. Dia bertolak dari Korea pada waktu petang dan telah pun selamat sampai di Malaysia pada 3 Januari 2014 sekitar jam 10.30 malam. Ramai peminat yang menantinya di KLIA. Dengarnya ramai Fans yang datang KLIA dan teruk gak Lee Kwang Soo tu ditarik oleh fans sampai takut sekejap die hehe. Apapun memang beruntung pada mereka yang dapat tengok die Live gitu. Gary pula akan buat concert di Malaysia menerusi kump Lessang pada 11 Januari nanti
Lee Kwang Soo di Airport Korea.
Lee Kwang Soo in KLIA Malaysia..
Lee Kwang Soo in KLIA Malaysia..
Lee Kwang Soo in KLIA Malaysia..

Lee Kwang Soo akan ada di KWC Mall pada 4 Januari 2014 untuk Fanmeeting bermula jam 6 or 7 mlm..

12 ulasan:

  1. Kwang Soo the betrayal.. hoho.. SHAD addicted dgn RM. Huhu..

    BalasPadam
  2. tingginye dia.. running man yo..bila la diaorang nk buat kt malaysia pulak ni..

    BalasPadam
  3. dsbbkn kje,dh lma xtgok RM...emmm

    BalasPadam
  4. alahai..besnyer..grrr!! nk jumpa..msti cik timm paras pinggang die je..tngginyer..huhu..

    BalasPadam
  5. selamat datang kwang soo..! Kekekeke...mesti dia bangga dia jadi kegilaan ramai kat sini kan..hahaha

    BalasPadam
  6. hahaha.. boleh lak dia takut.. mesti peminat fanatik sgt ni..

    BalasPadam
  7. awak, sy x pernh lyn pun RM n x knai pun dgn cowok korea nie huhu

    BalasPadam
  8. hahahaha.. ramai yang sanggup berkorban tenaga, masa dan wang untuk jumpe kwang soo yerk.. hehe.. daebak..

    BalasPadam
  9. sbb RM ker dia popular kat malaysia ni?

    BalasPadam
  10. @Deqla Manjew aah hehe semua member dlm Running Man sgt populr di Malaysia dan sekitar Asia.

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017