20 Sep 2014

CPUV NUFFNANG - RMK Autumn/Winter 2014

Assalammualaikum..
Hari tu check Nuffnang, x muncul lagi CPUV RMK Autumn/Winter 2014 ni. Dah lama2 baru muncul. So sekarang ada 4 Cpuv yg masih on going Alhamdulilah..Terima kasih untuk Nuffnang dan pihak advertiser kerana memilih blog ini. Thanks pada yg rajin klik2 iklan di blog ini..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

8 ulasan:

Hafiz Hafizol berkata...

hai nak tengok amount sebelah kanan tu boleh? kenapa bold? hahaha

siti zawiah berkata...

tahniah..banyak tgh on going tu..

Cik bunga mawar berkata...

banyaknye CPUV awk yang ongoing! bestnyeee...saya punya semua dah credited!huhu

Mieya Atiera berkata...

Tahniah, murah rezeki blog.

BaNu Syah berkata...

@Hafiz Hafizol x boleh ler, sbb biarlah rahsia hehehe malu nk tjuk coz x byk mana pun hoho, bold sebab nmpk cantik gitu hahahaha

BaNu Syah berkata...

@siti zawiah terima kasih yer..

BaNu Syah berkata...

@Cik bunga mawar rezeki, alhamdulilah..

BaNu Syah berkata...

@Mieya Atiera terima kasih..

Related Posts with Thumbnails