-->

20 Sep 2014

CPUV NUFFNANG - RMK Autumn/Winter 2014

Assalammualaikum..
Hari tu check Nuffnang, x muncul lagi CPUV RMK Autumn/Winter 2014 ni. Dah lama2 baru muncul. So sekarang ada 4 Cpuv yg masih on going Alhamdulilah..Terima kasih untuk Nuffnang dan pihak advertiser kerana memilih blog ini. Thanks pada yg rajin klik2 iklan di blog ini..

8 ulasan:

  1. hai nak tengok amount sebelah kanan tu boleh? kenapa bold? hahaha

    BalasPadam
  2. tahniah..banyak tgh on going tu..

    BalasPadam
  3. banyaknye CPUV awk yang ongoing! bestnyeee...saya punya semua dah credited!huhu

    BalasPadam
  4. @Hafiz Hafizol x boleh ler, sbb biarlah rahsia hehehe malu nk tjuk coz x byk mana pun hoho, bold sebab nmpk cantik gitu hahahaha

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017