24 Sep 2014

Liebster Award Dari Aksara Biru


Assalammualaikum..
Thanks pada Aksara Biru.. kerana tag saya untuk Liebster Award ni. Ni dah kali kedua orang tag hehehe, kali pertama x sempat nak buat entry so kali ni dah x busy jadi bolehlah buat entry dan menjawab soalan2 yg diberikan. 

1. Suka pakai perfume apa? Dan kenapa?.
X kisah sebenarnya, asalnya wangiii sudah hehehe

2. Pandai tak masak siput sedut masak lemak batang keladi *sebenarnya AB tengah mengidam ni*
errr x pernah makan pun jadi masak siput sedut tu lagilah x tahu sebab x pernah makan hehe tapi bunyi mcm sedap jer hihi.

3. Pelakon perempuan kesukaan. Fasha Sandha ke, Erra Fazira ke, Ellie Suriati ke or sesape je la.
Nur Fazura dan Lisa Surihani.

4. Ada tempayan tak kat rumah?
Takde..

5. Memori zaman sekolah paling tak boleh lupa?
Main duit kutu kat sekolah hihi, start dari form 5, masa ni member yg jadi tukang kutip duit n kumpul duit dari semua org. So kira senang lah pakai bayar jer, n tunggu jer giliran untuk dapat duit jer. Bila masuk Form 6 saya pulak yg jadi tukang kutip duit dan kumpul duit tu semua hahaha, hari2 kerja minta duit dan kira duit, siap ada buku khas lagi n setiap mereka yg bayar duit tu hari-hari kena tandatangan dalam buku tu, dah macam profesional pulak hahaha. Bila masuk Universiti dah malas nak main hehe lgipun risau gak kalau2 duit yg dikumpul tu hilang ker apa ker di sana.

6. Korang selalu update blog kat komputer/laptop/handphone? Kenapa?
Selalu update blog kat laptop jer sebab lagi senang nak menaip nak blogwalking, tapi kalau busy sgt saya akan update guna handphone jer laa.

7. Korang rasa betul ke Aiman tak kisah ? Ermmmm
Dalam TV pura2 x kisah kot tapi sebenarnya kisah hehehe.

8. Movie yang korang baru tengok? 
Maleficient, lakonan Angelina Jolie tuu, baru sempat tengok di internet hehe sebelum ni dah puas cari movie ni di internet tapi tak berapa clear kualiti gambarnya. Sekarang ni baru jumpa yg clearnyer n puas tengok dan mmg best movie tu.

9. Korang ni sambil jenjalan blog AB ni, korang tekan tak iklan Nuffnang tu ? *Hamboii soalann* hehehehhe
Insyaallah tekannn kalau iklan tu keluar, tolong menolong sesama blogger ye tak.

10. Ok tak blog AB? Ada yang terkurang ke, terlebih ke? Cer bagitau sikitt.
Okey dah ni, simple and nice gitu, tak serabut, semua tersusun jer.

11. J.P Rodger ni Residen negeri mana?
Residen negeri Pahang, saya memang suka subjek sejarah hihihi

Saya sebenarnya suka nak jawab2 soalan ni semua, tapi agak malas nak tag orang hehehe. Jadi xde sesiapa yg akan ditag yer. Apapun thanks AB sbb tag saya.



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

1 ulasan:

Aksara Biruu berkata...

sepp sikittt..AB pon minat sejarah..btw..thankyou ye jawab..hehehe

Related Posts with Thumbnails