24 Jun 2015

CPUV Nuffnang Bulan Jun 2015

Assalammualaikum..
Dah lama x buat entry pasal Nuffnang..ni. Alhamdulilah banyak gak dapat cpuv untuk bulan Jun ni, tapi separuh daripada Cpuv tu dah credit dah. Tinggal cpuv kat atas ni jer yang masih on going. Antara CPUV yang masih berjalan seperti Gemfive Starter Park, Perfecto Popcorn, Tesco dan RHB Lifestyle App. Terima Kasih pada pihak Advertiser dan juga Nuffnang kerana memilih blog ini, tak lupa juga untuk semua yang sudi klik2 iklan Nuffnang kat blog ni. Lepas ni kalau korang nampak iklan kat atas ni menari-nari di blog ni, jangan lupa klik2 k..Thanks uollss..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

4 ulasan:

luqman zakaria berkata...

alhamdulillah rezeki..luqman blm dapat lagi bulan nih..huhu.

RahimAim BudakPrihatin berkata...

Assalamualaikum.. Along singgah sini click2 nuffnang... Alang-alang tu..nak jemput join SEGMEN sekali sempena raya ni.. Mana tahu.. anda di kalangan orang yang bertuah :
Jemput singgah dan sertai :)

http://www.rahimaim.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

link penganjur pula yang ini:

http://www.akupenghibur.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

krung krungx berkata...

Wahhh bnyaknyaaa
Tahniah Alhamdulillah rezeki
jemput singgah blog aliah :)
www.sheiskrung.blogspot.com

.:weirdogreenish:. berkata...

Bestnya. Saya ada juga dpt cpuv ni. Tapi x byk la. Tapi yg credit just 0.01/0.02 je. Mcm kelakar je tgk amount tu. Hihiii

Related Posts with Thumbnails