7 Okt 2015

Episod Akhir Carmela (Telenovela TV3)

Assalammualaikum..
Akhirnya habis sudah drama/telenovela Carmela di TV3 ni, pasni rindu laa nak tengok Marian Rivera dan Alden Richards yang cute tu hehehe. Drama ni tak silap aku dalam 42 episod kesemuanya dan ending cite ni berakhir dengan happy ending sebab dah takde sape yang akan menentang hubungan mereka ni. Di episod akhir ni, orang jahat yg bernama Fernando Torres ni dah insaf dan sedar akan kesilapannya selama ini. Kematian anaknya iaitu Janine banyak memberi pengajaran kepadanya, tambahan lagi anak sulungnya Trixie juga dah ditangkap polis. Akhirnya Fernando keluar dari hospital pergi berjumpa Amanda dan Carmela siap bawa pistol lagi. Suspen gak awal2 ingatkan Fernando tu nak bunuh diorang berdua, rupanya tidak sebab die datang nak minta maaf sambil menyuruh Amanda melepaskan Trixie dari tuduhan itu dan last sekali Fernando tembak diri die sendiri.
Selepas itu Yago dan Carmela masing2 membuat keputusan untuk sambung belajar disamping menunggu keadaan yang kecoh sebelum ini menjadi reda dan tenang. Setelah beberapa lama Amanda dah dapat memaafkan segala kesalahan keluarga Yago dan Yago dah jadi Jurutera gitu manakala Carmela baru selesai majlis konvokesyen nyer dan drama ni berakhir dengan scene Yago bertemu Carmela dan melamar Carmela menjadi kekasihnya dan bercinta semula hehehe. Begitulah sedikit sinopsis episod akhir drama Carmela tu. Aku tengok cite Carmela ni dari episod 1 lagi, kadangkala ada gak tertinggal hehe tapi still ikut cite ni sampai habis. Bagi yang ketinggalan nak tengok episod akhir cite Carmela ni bolehla tengok di Tonton.com.my nanti yer.

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

order pills online no prescription
[url=http://pharmshop-online.com]generic cialis[/url] cialis vs cialis msboard.cgi?id=
generic cialis - compare cialis cialis levitra
cialis or cialis

Tanpa Nama berkata...

nice site!

Tanpa Nama berkata...

@Tanpa Nama

Related Posts with Thumbnails