31 Okt 2015

Zizan Razak Juara Super Spontan All Stars 2015 Dan Johan Naib Juara

Assalammualaikum..
Berakhirnya Super Spontan All Stars 2015 yang menyaksikan Zizan menjadi Juara buat kali kedua setelah menjadi juara pada Super Spontan musim pertama (2012). Tahniah buat Zizan, memang nampak menyerlah Zizan di malam final tu. Manakala Johan menjadi naib juara walaupun pada awalnya kedudukan undian Johan berada di atas sekali namun rezeki lebih memihak pada Zizan. Manakala Achey berada di tempat ketiga diikuti Pak Yus, Rahim dan Tauke. Apapun tahniah buat semua finalis kerana dah memberikan yang terbaik di Final SS All Stars ni. Best gak game2 yang diorang main di final tu, tapi game yang paling aku suka mestilah game Dahiku Dahimu. Para peserta pun takut nak main game ni hehe. Johan memang lemah sikit dalam game ni hehe tapi tetap menghiburkan. 
Dato Ac Mizal juga turut bermain game tersebut menentang Amir, lawak dan best tengok diorang main ni. Cuma part nak umum juara tu agak kelam kabut sikit bagi aku, macam nak cepat habis jer, patutnya bagi lebih suspen baru syok dan berdebar. Antara game yang diorang main di Final ini adalah seperti Beku, Dahiku Dahimu, Cerita Sampai Kecut, Muzik Video Karaoke. Dengar cerita untuk Super Spontan All Stars 2016, yang dah jadi juara boleh masuk balik bertanding lagi hehe so mungkinkah Zizan join lagi nanti? sama2 kita tunggu, maybe season depan Jep Sepahtu pun join ker kan hahaha. Apapun pasni i will miss Jozan dan selepas habis SS All Stars ni muncul pulak program baru yg berjudul Juara Parodi yang mana ramai pelawak join program tu bersama-sama dengan penyanyi.

Keputusan Penuh dan Senarai Pemenang Super Spontan All Stars 2015

Juara - Zizan Razak
Tempat Kedua - Johan
Tempat Ketiga - Achey
Tempat Keempat - Pak Yus
Tempat Kelima - Rahim
Tempat Keenam - Tauke


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Asalamualaikum kak.. saya memang minat dgn game muzik video karaoke.. akak tau x lagu apa yg diaorang gunakan untk game final tu ? especially lagu yg kena guna oleh team pak yus, tauke dan johan tu..

Tanpa Nama berkata...

charlie puth marvin gaye

Tanpa Nama berkata...

charlie puth marvin gaye

BaNu Syah berkata...

@Tanpa Nama lagu tu nyanyian Charlie Puth feat Meghan Trainor - Marvin gaye

Yana Libra berkata...

tahniah utk zizan!

Related Posts with Thumbnails