12 Mei 2016

My Moon, Omey, Colin & Togey

Assalammualaikum..
Tu gambar kucing kesayangan aku, masa diorang kecik2 dulu serta tarikh start bela diorang berdua tu. Sekarang ni Omey dan Moon dah besar dah. Diorang berdua ni memang kawan baik hahaha, walaupun Omey lebih besar dari Moon tu, dua2 ni kucing jantan, hope diorang xde gaduh n perang nanti, payahlaa kalau dah start gaduh. Ada lagi satu kucing jantan kat rumah ni nama die Colin (nama org putih sikit muahahaa) tapi terpaksa kurung Colin tu sebab die x boleh jumpa Omey, kalau jumpa Omey jer die nak berperang, bila dah perang mmg seksalah kan, sbb tahulah kalau kucing dah bergaduh mmg dasyat habis. Pastu ada lagi satu kucing nama die togey, die ni dah besar dah n kucing jantan gak, tapi die dah tak duduk dalam rumah, die cuma makan n minum jer dalam rumah ni pastu keluar. Kadang2 je Togey tu balik rumah hehehe tapi togey ni bagus jugak sebab die takde nak berperang bagai dengan kucing2 lain dalam rumah ni, cuma die berperang di dengan kucing2 di luar rumah hehehe.


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails