21 Mac 2016

Clever Girl Malaysia - Ethel (Sarawak) Tersingkir


Assalammualaikum..
Nampaknya nasib tidak menyebelahi peserta yang juga wakil negeri Sarawak iaitu Ethel kerana tersingkir di minggu kedua Clever Girl Malaysia. Ethel mendapat markah terendah bersama dengan peserta dari Perlis iaitu Aqeelah. Kedua-dua mereka akhirnya bersaing menjawab soalan2 kuiz yang diberikan bagi menentukan siapa yang akan tersingkir, dan akhirnya Ethel tersingkir. Macam-macam komen yang boleh dibaca di Twitter mengenai Clever Girl Malaysia ni. Dalam banyak2 komen aku tertarik dengan komen ni -->" Cer lah tiap2 minggu you all ubah2 cara pertandingan dia. Minggu ni choral speaking,minggu depan debate,pastu sembang pasal feminism! Baru clever!!!". Betul gak tu, kalau setiap minggu asyik jawab soalan kuiz jer, bosan gak kan. Kini hanya 13 peserta yang akan mewakili negeri masing2 dalam CleverGirlMy ni.

Profil Peserta Clever Girl Malaysia (Ethel dari Sarawak)

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

3 ulasan:

sha dhira berkata...

kannn..should variasikan, baru best.. ni syik jawab kuiz ja.. heeee

Kak Nieyl berkata...

Smlm td sempat tengok sekejap jer..
Morning ♥

sHaRiNa eLyaNa berkata...

eh..xminat tgk wyg ni haha...sangat pilih kasih..xclever pun hahaha

Related Posts with Thumbnails