12 Mac 2016

Cham Tersingkir Di Minggu Ke-7 MLM2016


Assalammualaikum..
Berakhir sudah minggu ketujuh Maharaja Lawak Mega 2016 yang bertemakan Muzikal Komedi. Rata2 kumpulan mendapat 4 dan 5 Ha daripada juri. Walaubagaimanapun selepas beberapa minggu kurang menyerlah dan sentiasa di bottom three akhirnya kumpulan Cham yang dianggotai oleh Along dan Azrul terpaksa akur dengan penyingkiran mereka. Entah kenapa kump Cham gagal menyerlah di MLM2016 ni mungkin kerana baru bergabung setelah sekian lama tidak bertemu menyebabkan mereka kurang serasi. Sedangkan aku masih ingat lagi, betapa best dan menyerlahnyer diorang ketika di Raja Lawak Musim Kedua dulu. Sayangnya diorang gagal mengulangi prestasi cemerlang diorang ketika di RL2 dulu di MLM ni, sedangkan kump Cham antara kump yang dinanti-nantikan oleh penonton untuk MLM2016 ni.

Apapun maybe di MLM akan datang, diorang akan lebih best ker kan, hope pasni tak payah lah nak berpecah ker ape, just terus kekal bersama jer..Good Luck Cham. Dalam banyak2 sketsa, aku suka gak sketsa pasal persahabatan dari kump LOL tu n Isa Bora memenangi Man Of The Match minggu ni. Apa agaknya tema untuk minggu depan yer?



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails