7 Feb 2013

Episod Akhir Drama Setia Hujung Nyawa

Assalammualaikum..
Hari ni episod akhir drama kegemaran ramai iaitu Setia Hujung Nyawa..
apakah kesudahannya kisah Elsalina,Zain,Ikram,Hadi,Datin Adibah dan lain2..happy ending kah??
pasni ramai laa yg rindukan drama ni betul x?
aku pun suka drama ni..hehe layan jer..tadi sempat tengok WHI (Wanita Hari Ini) ada El dan Hadi tadi (Nelydia Senrose ngan Talha Harith) kt tv3 untuk borak2 sikit pasal episod akhir Setia Hujung Nyawa ni.. si Ammar A.k.A Zain Hakimi tuh xde plak tadi, masa MHI die ade..haha apapun drama ni mmg sweet jer..pelakon2 die pon best. Pada semua selamat menonton episod akhir Setia Hujung Nyawa yer..


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

14 ulasan:

Nyue berkata...

rsnya happy ending..heheheh

Deqla manjew berkata...

jom kite tengok.. mintak2 la smpt tgk blk koje ni.. huhuhu

are_lin@yu berkata...

hehe sabar2..

Cheida_Mymee berkata...

huwaaa best giler dn nymph giler sama hadi tu hihih :P

PaPa Blogger berkata...

alamak.. yang komen pon semua pompuan.. kantoi la sy g tengok gak citer ni kan..

Yumida Huda berkata...

comel muka si l tu kan..

BaNu Syah berkata...

Papa blogger-hehehe xpe bukan selalu kan nak kantoi tu ;p

yumida-L tu mmg comel hbis

Hanif Idrus berkata...

Tak follow ler cita ini..hehehe

Chic Na berkata...

habis sudah. happy ending. ;)

Cik Nur berkata...

satu je...hadi tu tak insaf2 eh..
grrrr..!

Solehah Shamsuddin berkata...

dah habis pn cte ni. sobs3 mintak TV3 buat ulangan kembali...

lelamaisara berkata...

dah habis dah citenye....suke tgok El tu kan...comel...

Mieza Suhaini berkata...

akak sayang <3


http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/segmen-review-blog-part-2.html

Fakhruru berkata...

beLog fakhRuru singgah fllow cik Banu!! sdi2 lar fllow blik

htpp://fakhruru.blogspot.com

hepi beLogging!!

Related Posts with Thumbnails