-->

7 Feb 2013

Episod Akhir Drama Setia Hujung Nyawa

Assalammualaikum..
Hari ni episod akhir drama kegemaran ramai iaitu Setia Hujung Nyawa..
apakah kesudahannya kisah Elsalina,Zain,Ikram,Hadi,Datin Adibah dan lain2..happy ending kah??
pasni ramai laa yg rindukan drama ni betul x?
aku pun suka drama ni..hehe layan jer..tadi sempat tengok WHI (Wanita Hari Ini) ada El dan Hadi tadi (Nelydia Senrose ngan Talha Harith) kt tv3 untuk borak2 sikit pasal episod akhir Setia Hujung Nyawa ni.. si Ammar A.k.A Zain Hakimi tuh xde plak tadi, masa MHI die ade..haha apapun drama ni mmg sweet jer..pelakon2 die pon best. Pada semua selamat menonton episod akhir Setia Hujung Nyawa yer..

14 ulasan:

  1. rsnya happy ending..heheheh

    BalasPadam
  2. jom kite tengok.. mintak2 la smpt tgk blk koje ni.. huhuhu

    BalasPadam
  3. huwaaa best giler dn nymph giler sama hadi tu hihih :P

    BalasPadam
  4. alamak.. yang komen pon semua pompuan.. kantoi la sy g tengok gak citer ni kan..

    BalasPadam
  5. Papa blogger-hehehe xpe bukan selalu kan nak kantoi tu ;p

    yumida-L tu mmg comel hbis

    BalasPadam
  6. Tak follow ler cita ini..hehehe

    BalasPadam
  7. habis sudah. happy ending. ;)

    BalasPadam
  8. satu je...hadi tu tak insaf2 eh..
    grrrr..!

    BalasPadam
  9. dah habis pn cte ni. sobs3 mintak TV3 buat ulangan kembali...

    BalasPadam
  10. dah habis dah citenye....suke tgok El tu kan...comel...

    BalasPadam
  11. akak sayang <3


    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/segmen-review-blog-part-2.html

    BalasPadam
  12. beLog fakhRuru singgah fllow cik Banu!! sdi2 lar fllow blik

    htpp://fakhruru.blogspot.com

    hepi beLogging!!

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017