-->

18 Feb 2013

CaRa Nak Check PageRank BLoG MasiNg2

Assalammualaikum..
Baru-baru ni aku ada buat entry pasal Pagerank Blog aku yg meningkat sikit tu..pastu ada komen tanya camne nak check pagerank tuh kan so jawapannya adalah boleh check kat sini -->  http://www.prchecker.info/check_page_rank.php klik link tu pastu masukkan url blog korang, so selamat mengecheck yer semoga pagerank blog korang pon meningkat juga chaiyok chaiyok =)

6 ulasan:

  1. yayy nak check lah. tq miss banu. ;)

    BalasPadam
  2. camne nak tau MEningkat ke x meningkat ek? hehe

    Jemput join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan TERAWAL akan dapat Sticker Fridge Magnet @ Button Badge dari Cenderahati Akamika Gift .. Cepat!! Cepat!! Hehe ^_^

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017