18 Feb 2013

CaRa Nak Check PageRank BLoG MasiNg2

Assalammualaikum..
Baru-baru ni aku ada buat entry pasal Pagerank Blog aku yg meningkat sikit tu..pastu ada komen tanya camne nak check pagerank tuh kan so jawapannya adalah boleh check kat sini -->  http://www.prchecker.info/check_page_rank.php klik link tu pastu masukkan url blog korang, so selamat mengecheck yer semoga pagerank blog korang pon meningkat juga chaiyok chaiyok =)


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

6 ulasan:

Cik Nur berkata...

Nur dah chek..1/10...huhuhu

Chic Na berkata...

yayy nak check lah. tq miss banu. ;)

ejulz berkata...

camne nak tau MEningkat ke x meningkat ek? hehe

Jemput join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan TERAWAL akan dapat Sticker Fridge Magnet @ Button Badge dari Cenderahati Akamika Gift .. Cepat!! Cepat!! Hehe ^_^

http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

Kesuma Angsana berkata...

ok dah check pun hehehe

Mrs Velentine berkata...

sma mcm nur juga

Cik Aini berkata...

dh check 1/10.huhu

Related Posts with Thumbnails