-->

16 Feb 2013

BLoG iNi Dah Naik ke PaGe RanK 2

Assalammualaikum
sebelum ni aku mmg x ambik port sgt pasal Pagerank ni sbb mmg payah nak naikkan..check2 pun asyik di nombor yg sama hehe..jadi aku buat derk jelaaa..sampailah terbaca pasal Google Page Rank ni kt blog Apit aku pun alang2 dah baca tu jadi terus lah check sekali..tup tup dah naik jdi 2 dh sekarang ni..hehe oklah nampak peningktan sikit kan...bagi aku dapat pagerank 2 ni pun dh cukup berpuas hati dh sebab aku x kejar sgt benda2 ni sume..sekadar aku hanya ingin mengupdate entry dengan perkara2 yg aku minat..dan perkara2 yg aku nk kongsikan dgn semua tuh jer..apapun terima kasih pada semua yg sudi singgah ke blog ini n follow semua..x kurang juga pada mereka2 yg rajin komen entry yg aku buat especially GSF dan kwn2 yg lain..

13 ulasan:

  1. Wah! Dah ranking ke-2! Good job dear! Cemana nak check page rank ni ekk ?

    BalasPadam
  2. cm ne nk cek? hihi.. tahniah dh ke page rank ke 2

    BalasPadam
  3. This site certainly has all of the information and facts I wanted about this subject and
    didn't know who to ask.

    my weblog - how to buy a car with bad credit
    Here is my weblog - buying a car with bad credit,buy a car with bad credit,how to buy a car with bad credit,buying a car,buy a car,how to buy a car

    BalasPadam
  4. tahniah miss banu...!
    cayalah..!

    BalasPadam
  5. hehe..nk try check jugak la..hehee...tahniah miss banu..

    BalasPadam
  6. waa sudah naikyer. tahniah. hany pun lama x cek.

    BalasPadam
  7. tahniah miss banu...nak cek macam ne..tak tau..hehehe

    BalasPadam
  8. Ranking 2 ? ? wow !! tahniah !! :D

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017