16 Feb 2013

BLoG iNi Dah Naik ke PaGe RanK 2

Assalammualaikum
sebelum ni aku mmg x ambik port sgt pasal Pagerank ni sbb mmg payah nak naikkan..check2 pun asyik di nombor yg sama hehe..jadi aku buat derk jelaaa..sampailah terbaca pasal Google Page Rank ni kt blog Apit aku pun alang2 dah baca tu jadi terus lah check sekali..tup tup dah naik jdi 2 dh sekarang ni..hehe oklah nampak peningktan sikit kan...bagi aku dapat pagerank 2 ni pun dh cukup berpuas hati dh sebab aku x kejar sgt benda2 ni sume..sekadar aku hanya ingin mengupdate entry dengan perkara2 yg aku minat..dan perkara2 yg aku nk kongsikan dgn semua tuh jer..apapun terima kasih pada semua yg sudi singgah ke blog ini n follow semua..x kurang juga pada mereka2 yg rajin komen entry yg aku buat especially GSF dan kwn2 yg lain..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

13 ulasan:

Rosmiza Ali berkata...

Wah! Dah ranking ke-2! Good job dear! Cemana nak check page rank ni ekk ?

dya bunga berkata...

cm ne nk cek? hihi.. tahniah dh ke page rank ke 2

Tanpa Nama berkata...

This site certainly has all of the information and facts I wanted about this subject and
didn't know who to ask.

my weblog - how to buy a car with bad credit
Here is my weblog - buying a car with bad credit,buy a car with bad credit,how to buy a car with bad credit,buying a car,buy a car,how to buy a car

Cik Nur berkata...

tahniah miss banu...!
cayalah..!

Deqla manjew berkata...

nk check jugak...camne dear??

Chic Na berkata...

dah maju setapak tu. huhu..

Mrs Velentine berkata...

tahniah..mv masih lagi 1

Nyue berkata...

hehe..nk try check jugak la..hehee...tahniah miss banu..

Rohani Hashim berkata...

waa sudah naikyer. tahniah. hany pun lama x cek.

Hanif Idrus berkata...

Wah!! Tahniah yek !!

fairus mohamad noor berkata...

tahniah! saya masih di rank 1..ngee

lelamaisara berkata...

tahniah miss banu...nak cek macam ne..tak tau..hehehe

Nurrul berkata...

Ranking 2 ? ? wow !! tahniah !! :D

Related Posts with Thumbnails