10 Feb 2013

Teka TeKi-Cer Teka Nama Tempat ini??

Assalammualaikum..
saja nak main teka-teki..korang leh teka tak kat mana tempat diatas ni..x pyh teka nama betul, just teka nama tempat ni ikut dalam drama tu..n sebut sekali dalam drama ape..
Clue-Drama Org Putih popular gak drama ni..bagitau nama tempat kat atas ni..aku bagi clue bermula dengan huruf "C" 
So nanti korang komen sebutkan nama tempat diatas n dari drama ape?kalau tahu nama drama x tahu nama tempat pon takpe bubuh je..kalau x tahu langsung merapu pun xpe hehe..
clue lagi ending drama ni sgt sedih huhuhu mesti ada yg leh agak..
xde hadiah ye saje aku buat teka teki suka2 ni..pada sape yg jawab teka teki ni aku akan senaraikan link2 blog korang n promote hehehe..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

14 ulasan:

wana wazm berkata...

camerlot! cerita merlin , btul x ?

Budak Kampung berkata...

tau..camelot dlm cter merlin.betoi x?

Che Rosliza Che Mat berkata...

Akak tak tahu lah hihihi

xila dot berkata...

kellie castle *larikkkk ;p

nadia berkata...

tak tau sebab tak pernah tgk drama ni.. haha

Kalau dapat jwpn dlm mimpi baru nadia bagitau.. hehe

Cik Nur berkata...

camelot...!

istana dalam citer merlin.. :)

N.Aima K berkata...

warwick castle..cerita MERLIN :)

N.Aima K berkata...

jemput join segmen saya juga:

http://tsukinano.blogspot.com/2013/02/zoomsabah-bersama-diari-aima.html

Happy Holiday

Chic Na berkata...

haaa ni citer merlin ni.. Camelot??? ;)

aswadz berkata...

aku tau ni. aku tau. tp aku tiba2 lupa.

wani berkata...

Château de Pierrefonds, France...
Merlin! hehe

Deqla manjew berkata...

owhh tmpt ni...xpela, deqla kasi can org lain...hahaha.. :p

Cik Nur berkata...

dah teka dah...camelot.. :)

lelamaisara berkata...

tu ramai dah teka betui...:)

Related Posts with Thumbnails