-->

10 Feb 2013

Teka TeKi-Cer Teka Nama Tempat ini??

Assalammualaikum..
saja nak main teka-teki..korang leh teka tak kat mana tempat diatas ni..x pyh teka nama betul, just teka nama tempat ni ikut dalam drama tu..n sebut sekali dalam drama ape..
Clue-Drama Org Putih popular gak drama ni..bagitau nama tempat kat atas ni..aku bagi clue bermula dengan huruf "C" 
So nanti korang komen sebutkan nama tempat diatas n dari drama ape?kalau tahu nama drama x tahu nama tempat pon takpe bubuh je..kalau x tahu langsung merapu pun xpe hehe..
clue lagi ending drama ni sgt sedih huhuhu mesti ada yg leh agak..
xde hadiah ye saje aku buat teka teki suka2 ni..pada sape yg jawab teka teki ni aku akan senaraikan link2 blog korang n promote hehehe..

14 ulasan:

  1. camerlot! cerita merlin , btul x ?

    BalasPadam
  2. tau..camelot dlm cter merlin.betoi x?

    BalasPadam
  3. tak tau sebab tak pernah tgk drama ni.. haha

    Kalau dapat jwpn dlm mimpi baru nadia bagitau.. hehe

    BalasPadam
  4. camelot...!

    istana dalam citer merlin.. :)

    BalasPadam
  5. warwick castle..cerita MERLIN :)

    BalasPadam
  6. jemput join segmen saya juga:

    http://tsukinano.blogspot.com/2013/02/zoomsabah-bersama-diari-aima.html

    Happy Holiday

    BalasPadam
  7. haaa ni citer merlin ni.. Camelot??? ;)

    BalasPadam
  8. aku tau ni. aku tau. tp aku tiba2 lupa.

    BalasPadam
  9. Château de Pierrefonds, France...
    Merlin! hehe

    BalasPadam
  10. owhh tmpt ni...xpela, deqla kasi can org lain...hahaha.. :p

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017