5 Feb 2013

MerLin (Colin Morgan) Menang Anugerah NTA2013-Best Male Drama Performance

Assalammualaikum..
Hari ni nak cite pasal Colin Morgan..ala yg berlakon jadi Merlin tuh yg mana cite Merlin tuh dah pun habis ditayangkan di tv tu..baru2 ni Colin Morgan a.k.a Merlin menang anugerah dalam National Television Award (NTA) 2013 for Best Male Drama Performance untuk cite MerLiN tu..wahhh terbaik2x aku ada gak tgk video yg die menang tuh..x leh blah tengok rambut die, kenapa skema sangat hahah..Merlin yg skema, ni mesti die sengaja buat rambut gitu hahaha..
Gaya Colin Morgan (MerLin) ketika hadir di NTA 2013 Baru2 ini..
Gaya Colin Morgan dalam cite Merlin..comel jer..kan
gaya yg ada stail lah haha den paling suka tengok die dlm gmbr ni hehe..

Masa hari anugerah tu Colin Morgan (Merlin) duduk betul2 sebelah Arthur (Bradley James)serta pelakon lain..sweet jer..duduk pun sebelah2 jer Merlin dan Arthur, n masa nama Merlin (Colin Morgan) diumumkan sebagai pemenang..Arthur terus tepuk2 Bahu Merlin macam tumpang bangga gitu..sweet jer..jom tengok video saat2 kemenangan Merlin ni hehehe..


P/s-sebelum ni mmg ada khabar angin yang cite Merlin akan difilemkan..tapi sekarang ni rasanya mcm x mungkin jer..huhuhu

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

13 ulasan:

nur azian berkata...

suka merlin..
lakonan mantap !!

jemput komen kat blog sy

http://muslimahcintaiilahi.blogspot.com

Cik Nur berkata...

alolo..comei..!
nanti mlm nak tgk video ni,
sini line tenet tenat..huhuh..

psst..chanel astro aXn, hari2 tayang citer merlin..nur rasa macam merlin dan uther tu tinggal dalam umah nur je...heheheh

kisah si dariy berkata...

suke tengok merlin yang comel dan comot..hehe

kisah si dariy berkata...

suke tengok merlin yang comel dan comot..hehe

nabila berkata...

prefer gaya rambut dalam merlin lagi. even nampak skema,tapi cute. haha. :)

Chic Na berkata...

suka yg dalam merlin. real punya mcm tak comel sgt je. huhuhu..

lelamaisara berkata...

cecomil...suke tgok die...:)

Solehah Shamsuddin berkata...

ohh merlin ku. alamak, hensemnya dia. dia mmg layak menang anugerah ni kan :)

Deqla manjew berkata...

owh dia ni.. penah nmpk dia berlakon dlm merlin je.. huhu..yg lain xde pun...

Yana Libra berkata...

tak tengoklah pulak merlin..tp kenal lah..hehee~

Mrs Velentine berkata...

congratz

wan nurul hezrina abd halim berkata...

mmg mantopp lakonan dia nurul suka..nampak gila dia setia ngan athur=)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

dalam merlin nampak comel lg

Related Posts with Thumbnails