9 Feb 2013

BeTuL Ke BoHoNg Musim ke 3 Latest Episod


Assalammualaikum..
saje nak post video latest program kelakar x hengat Betul Ke Bohong?
kalau tengok Betul Ke Bohong ni memang x sah laa kalau x gelak punye..konform leh gelak x hengat..
dengan telatah AC lagi belum masuk Jepp dan Shuib serta peserta lain yg semuanya hyper aktif hehe..
Dalam episod ini ada JiHan, Rahim R2, Anne Ngasri dan Kenchana Dewi..ramai artis perempuan kali ni..memang kecoh bila semuanya nak bercakap serentak hahaha..jenuh gak shuib dan jepp nak handle ahli2 kumpulan diorang yg mmg kuat bercakap hahaha..apapun kesian dgn Jihan sbb Jepp x nak ikut jawapan yg die bagi hehe..pastu dh kena karen haha...Dato AC Mizal plak kadang2 cakap laju sgt sampai tersasul haha tpi lawak gler..adehh mmg lawak..kalau stress tgk program ni mmg hilang stress semua..asyik ketawa jer tgk diorang ni..apapun jom layan video episod latest (Episod 7)Betul Ke Bohong Musim 3..enjoyy..



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

12 ulasan:

Mrs Velentine berkata...

dah 3 musim tapi MV tak pernah tengok

Deqla manjew berkata...

betul.. x bohong... deqla x penah tgk.. hihi

Solehah Shamsuddin berkata...

ala solehah xd astro. dhla jmpe live streaming astro warna, xda :(

are_lin@yu berkata...

hahaaha tau xpa episod ni mmg lawak sangat

Nyue berkata...

nyue suka tgk betul n bohong on9...jepp yg sengal..heheheh

wan nurul hezrina abd halim berkata...

nurul pernah tgk sekali tapi tak paham konsep permainan nie

Chic Na berkata...

malam td tengok. kecoh giler anne tu. hikhikhik..

Cik Nur berkata...

nur tgk kejap2..jarang sgt nur tgk tv skrang..hihih

Karukord jagau berkata...

jepp saja nk kena kan jihan tu hehehee

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wani suka betul bohong..selalu gak tgk...kelako habis la

Cik Rongoks Ika berkata...

suka tgk rancangan nie.kelakar ! hahaha

Cik Aini berkata...

mmg suka layan betul ke bohong ni..sonok tgk jeff asyik kenakan Shuib je,hahaha

Related Posts with Thumbnails