-->

9 Feb 2013

BeTuL Ke BoHoNg Musim ke 3 Latest Episod


Assalammualaikum..
saje nak post video latest program kelakar x hengat Betul Ke Bohong?
kalau tengok Betul Ke Bohong ni memang x sah laa kalau x gelak punye..konform leh gelak x hengat..
dengan telatah AC lagi belum masuk Jepp dan Shuib serta peserta lain yg semuanya hyper aktif hehe..
Dalam episod ini ada JiHan, Rahim R2, Anne Ngasri dan Kenchana Dewi..ramai artis perempuan kali ni..memang kecoh bila semuanya nak bercakap serentak hahaha..jenuh gak shuib dan jepp nak handle ahli2 kumpulan diorang yg mmg kuat bercakap hahaha..apapun kesian dgn Jihan sbb Jepp x nak ikut jawapan yg die bagi hehe..pastu dh kena karen haha...Dato AC Mizal plak kadang2 cakap laju sgt sampai tersasul haha tpi lawak gler..adehh mmg lawak..kalau stress tgk program ni mmg hilang stress semua..asyik ketawa jer tgk diorang ni..apapun jom layan video episod latest (Episod 7)Betul Ke Bohong Musim 3..enjoyy..


12 ulasan:

  1. dah 3 musim tapi MV tak pernah tengok

    BalasPadam
  2. betul.. x bohong... deqla x penah tgk.. hihi

    BalasPadam
  3. ala solehah xd astro. dhla jmpe live streaming astro warna, xda :(

    BalasPadam
  4. hahaaha tau xpa episod ni mmg lawak sangat

    BalasPadam
  5. nyue suka tgk betul n bohong on9...jepp yg sengal..heheheh

    BalasPadam
  6. nurul pernah tgk sekali tapi tak paham konsep permainan nie

    BalasPadam
  7. malam td tengok. kecoh giler anne tu. hikhikhik..

    BalasPadam
  8. nur tgk kejap2..jarang sgt nur tgk tv skrang..hihih

    BalasPadam
  9. jepp saja nk kena kan jihan tu hehehee

    BalasPadam
  10. wani suka betul bohong..selalu gak tgk...kelako habis la

    BalasPadam
  11. suka tgk rancangan nie.kelakar ! hahaha

    BalasPadam
  12. mmg suka layan betul ke bohong ni..sonok tgk jeff asyik kenakan Shuib je,hahaha

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017