27 Feb 2013

SeSi Tweet BerSaMa JoHaN & Hairul Azreen

Assalammualaikum.
Ni cite semalam..waktu petang2 tu aku online twitter tetiba nampak JoHaN (Raja Lawak) online time petang..agak diluar kebiasaan gitu sebab selalunya die rajin online time pagi masa die bertugas kt Era....so apa tggu lgi  terus tweet die bersama Cik Ain hehe..mmg ramai yg serbu Twitter Johan petang semalam..Johan rajin RT tweet2 yg masuk tp kadang2 je die reply..so dlm byk2 tweet yg aku dan Cik Ain hantar ada satu tweet yg die RT dan satu lagi tweet die reply hehe..jadilah tu..janji die baca apa yg we all tweet dh cukup...

Pastu time malam sikit nampak Hairul Azreen alaa yg Ikram dlm Drama Setia Hujung Nyawa tu..die plak online..n die tweet pasal Fear Factor..ttg karen2 tu..so sajalah tweet die..n die reply gak haha..cite pasal Fear Factor tu nampak kesian gak diorang kena karen teruk2..n semalam team Gambit yg trkeluar dari Fear Factor..mesti ramai yg suka tgk team Gambit terkeluar kan..pasni xde laa gaduh2 lagi kt Fear Factor tu..


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

9 ulasan:

dya bunga berkata...

khairul ni mmg ramah.. kalau dia bls pun dia akan retweet..hihi

N.Aima K berkata...

wah tahniah dpt reply

Cik Nur berkata...

wahh..twit2 degan hairul.. :)

Nao Mei berkata...

wah best ler dapat tweet ngan hairul hazreen,...cik akak minat giler dengan dia nie..huhu

Chic Na berkata...

bestnya bertweet ngan jejaka idaman malaya. hihi..

Deqla manjew berkata...

ehh dia ni la...omey angatt.. haha

Selipar Putih berkata...

chomey reply

choclairissa@intan marliana berkata...

lagi satu johan sll reply instagram followers die..saya pun terharu kalo jozlynnhanania reply siap quote nama lg..diorg sgt peramah..hehe zizan je kureng peramah sket kalo reply2 insta ni..

Yana Libra berkata...

miss banu ni dah macam retis pulak~ :p

Related Posts with Thumbnails