-->

20 Feb 2013

SaBaRLaH HaTi-Elly MazLeiN LaGu/LiRiK

Assalammualaikum..
Saja nak share lagu ni dgn korang..maybe ada yang x pernah dengar lagi kot..sedap gak lagu ni..ni lagu terbaru Elly Mazlein..lama x dgr die nyanyi kan asyik berlakon jer..so ni lagu terbaru dari die..best gak lagu ni jom layan video dan lirik dibawah k...


SaBaRLah Hati..

Saat Kau datang dalam hidupku
Ku sangka ini cinta terakhir
Ternyata malam penuh bintang
Berakhir dengan mendung

Menari aku dengan gelisah
Lagi lagi lagi ku menangis
Sabarlah hati menahan perih
Terluka lagi dan lagi dalam kisahku
Tenang la jiwa iring langkahku
Ku yakin pasti ada yang terbaik untukmu
Ternyata malam penuh bintang
Berakhir dengan mendung

Menari aku dalam gelisah
Lagi lagi lagi ku menangis
Meski hati sering dilukai
Takkan menyerah aku mencari cinta
Sabarlah hati menahan perih
Terluka lagi dan lagi dalam kisahku
Tenang la jiwa iring langkahku
Ku yakin pasti ada yang terbaik untukmu
Sabarlah hati menahan perih
Terluka lagi dan lagi dalam kisahku
Tenang lah jiwa… uhh.. uhuu
Sabarlah wahai hati..
Jangan menangis..

14 ulasan:

  1. memang best.. mcm kena mengena dengan diri ni je.. :)

    BalasPadam
  2. dia baru putus tunang kan... ape pun minat jugak kat elly

    BalasPadam
  3. asyik berlakon jer dia skrg kan..

    BalasPadam
  4. 1 intake ngan siti nordiana, syura ne hehe.

    jom terjah sini: http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. ske la tgk muka elly ni..unik..licin..suara dia pun bez...

    BalasPadam
  6. ade lagu baru dah elly mazlin ni eh..ingtkan nak blakon je...

    BalasPadam
  7. pict atas tu macam patung. sedih sgt la lagu ni.

    BalasPadam
  8. Kak M memang suka sangat dengaq lagu2 alunan suara Elly Mazlein ni..sedap dan mendayu-dayu sangat..

    BalasPadam
  9. best jugak lagunya...lama tak dengar elly nyanyi...

    BalasPadam
  10. suka dgr suara elly mazlin hi..comey pun comey kan..tp dia lebeh best berlakon kot..

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017