20 Feb 2013

SaBaRLaH HaTi-Elly MazLeiN LaGu/LiRiK

Assalammualaikum..
Saja nak share lagu ni dgn korang..maybe ada yang x pernah dengar lagi kot..sedap gak lagu ni..ni lagu terbaru Elly Mazlein..lama x dgr die nyanyi kan asyik berlakon jer..so ni lagu terbaru dari die..best gak lagu ni jom layan video dan lirik dibawah k...


SaBaRLah Hati..

Saat Kau datang dalam hidupku
Ku sangka ini cinta terakhir
Ternyata malam penuh bintang
Berakhir dengan mendung

Menari aku dengan gelisah
Lagi lagi lagi ku menangis
Sabarlah hati menahan perih
Terluka lagi dan lagi dalam kisahku
Tenang la jiwa iring langkahku
Ku yakin pasti ada yang terbaik untukmu
Ternyata malam penuh bintang
Berakhir dengan mendung

Menari aku dalam gelisah
Lagi lagi lagi ku menangis
Meski hati sering dilukai
Takkan menyerah aku mencari cinta
Sabarlah hati menahan perih
Terluka lagi dan lagi dalam kisahku
Tenang la jiwa iring langkahku
Ku yakin pasti ada yang terbaik untukmu
Sabarlah hati menahan perih
Terluka lagi dan lagi dalam kisahku
Tenang lah jiwa… uhh.. uhuu
Sabarlah wahai hati..
Jangan menangis..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

14 ulasan:

mawarPuteh berkata...

memang best.. mcm kena mengena dengan diri ni je.. :)

Mrs Velentine berkata...

betul lama juga dia tak nyanyi

lynn kamarul berkata...

dia baru putus tunang kan... ape pun minat jugak kat elly

fieda berkata...

asyik berlakon jer dia skrg kan..

Nurfaezah Abdullah berkata...

1 intake ngan siti nordiana, syura ne hehe.

jom terjah sini: http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

Yumida Huda berkata...

ske la tgk muka elly ni..unik..licin..suara dia pun bez...

Hanif Idrus berkata...

Cantik dia sekarang

Cik Nur berkata...

ade lagu baru dah elly mazlin ni eh..ingtkan nak blakon je...

Chic Na berkata...

pict atas tu macam patung. sedih sgt la lagu ni.

Si Matatajam berkata...

Kak M memang suka sangat dengaq lagu2 alunan suara Elly Mazlein ni..sedap dan mendayu-dayu sangat..

are_lin@yu berkata...

lama dia xnynyi kan..

Che Rosliza Che Mat berkata...

best jugak lagunya...lama tak dengar elly nyanyi...

Deqla manjew berkata...

suka dgr suara elly mazlin hi..comey pun comey kan..tp dia lebeh best berlakon kot..

Nyue berkata...

nyue suka dgr lagu ni..

Related Posts with Thumbnails