16 Feb 2013

JaWaPaN TeKa TeKI..

Assalammualaikum..
Dalam Entry ini==> HeRe.. aku ada bagi teka teki kan hehe aku suh korang teka nama tempat n nama drama ape kan..so sekarang aku akan bagi jawapannyer..rata2 menjawab dengan tepat sekali..tahniah2 terror laa korang hehe..ada gak yg x dpt jawab tp tetap sudi komen kt entry itu terima kasih aku ucapkan..kt sini aku akan senaraikan semua yg sudi komen entry tersebut x kisahlaa jwapan betul ke salah ke..janji korang komen kt situ pun dh cukup ;) aku suruh korang teka nama tempat dibawah ini yg digunakan dlm sebuah drama popular (English series)
dan Jawapannya adalah CAMELOT dari cite MERLIN
Kat atas ni adalah Peta CameLot dalam cite MerLin tu hehehe =)

sweet kan tgk Merlin dgn Arthur ni senyum =) didalam penggambaran mahupun diluar penggambaran diorang ni mmg kawan baik..dh mcm JOZAN gitu..

Apapun Istana kat atas tu memang benar2 wujud dan terletak di Perancis..nama istana tu yg betul adalah Chateau de Pierrefonds, the French castle,boleh tgk video kt bawah ni yg mana Morgana (salah satu watak dalam cite Merlin) bawak penonton gi jalan2 sekitar set penggambaran cite MerLin ni suka dgr die ckp hehe cool jer..boleh jd tourist guide dh ni hehe


Ini adalah senarai link blog yg komen entry teka teki tu..hehe jom singgah ke blog diorang =)
http://coretangirlblog.blogspot.com
http://mimbarhatiku.blogspot.com
http://hairuliza-anakku.blogspot.com
http://www.dearxila.my
http://misshongki.blogspot.com
http://cahayacita2.blogspot.com
http://tsukinano.blogspot.com
http://thecoklatblog.blogspot.com
http://aswadz.blogspot.com
http://norumara.blogspot.com


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

14 ulasan:

A NOTE berkata...

assalamualaikum ...

Saya suka citer Merlin nih ... tapi citer Camelot lagi menarik , ada tayang jap kat 720 astro ... kalau tak silap lah ...

Che Rosliza Che Mat berkata...

camna akak tak perasan hihihi

Deqla manjew berkata...

haa betul la camelot..saje x nk teka..kasik can org lain kan.. hahahaha.. :p

Mrs Velentine berkata...

nape MV tak perasaan??hehe tahniah semua

Puteri Hanisah berkata...

akak minat merlin ke??

Chic Na berkata...

yayyy betul. tak sia2 jd peminat merlin. hihi..

BaNu Syah berkata...

puteri hanisah- yup akak minat Merlin =)

Rosmiza Ali berkata...

Owh, Camelot.. Patutla macam pernah tengok.. Hehehe..

Cik Nur berkata...

betulkan nur teka..
Yeay..!

Etuza Ezawarna berkata...

tahniah yg tersenarai teka teki..
harap maaf late ja ke sini ya

Solehah Shamsuddin berkata...

alahai cmne solehah xperasan entry teka-teki tu, kan dah terlepas nak teka. padahal solehah peminat tegar cite Merlin ni :)

are_lin@yu berkata...

wahh teror erk dorang ni.hihi

lelamaisara berkata...

wah terer diorang..tertinggal sudah...terlewat singgah

izan mama mia berkata...

akak bkn xnak teka...mmg xtau..hihihi..kalau teka jugak,..sure salah

Related Posts with Thumbnails