-->

16 Feb 2013

JaWaPaN TeKa TeKI..

Assalammualaikum..
Dalam Entry ini==> HeRe.. aku ada bagi teka teki kan hehe aku suh korang teka nama tempat n nama drama ape kan..so sekarang aku akan bagi jawapannyer..rata2 menjawab dengan tepat sekali..tahniah2 terror laa korang hehe..ada gak yg x dpt jawab tp tetap sudi komen kt entry itu terima kasih aku ucapkan..kt sini aku akan senaraikan semua yg sudi komen entry tersebut x kisahlaa jwapan betul ke salah ke..janji korang komen kt situ pun dh cukup ;) aku suruh korang teka nama tempat dibawah ini yg digunakan dlm sebuah drama popular (English series)
dan Jawapannya adalah CAMELOT dari cite MERLIN
Kat atas ni adalah Peta CameLot dalam cite MerLin tu hehehe =)

sweet kan tgk Merlin dgn Arthur ni senyum =) didalam penggambaran mahupun diluar penggambaran diorang ni mmg kawan baik..dh mcm JOZAN gitu..

Apapun Istana kat atas tu memang benar2 wujud dan terletak di Perancis..nama istana tu yg betul adalah Chateau de Pierrefonds, the French castle,boleh tgk video kt bawah ni yg mana Morgana (salah satu watak dalam cite Merlin) bawak penonton gi jalan2 sekitar set penggambaran cite MerLin ni suka dgr die ckp hehe cool jer..boleh jd tourist guide dh ni hehe


Ini adalah senarai link blog yg komen entry teka teki tu..hehe jom singgah ke blog diorang =)
http://coretangirlblog.blogspot.com
http://mimbarhatiku.blogspot.com
http://hairuliza-anakku.blogspot.com
http://www.dearxila.my
http://misshongki.blogspot.com
http://cahayacita2.blogspot.com
http://tsukinano.blogspot.com
http://thecoklatblog.blogspot.com
http://aswadz.blogspot.com
http://norumara.blogspot.com

14 ulasan:

  1. assalamualaikum ...

    Saya suka citer Merlin nih ... tapi citer Camelot lagi menarik , ada tayang jap kat 720 astro ... kalau tak silap lah ...

    BalasPadam
  2. haa betul la camelot..saje x nk teka..kasik can org lain kan.. hahahaha.. :p

    BalasPadam
  3. nape MV tak perasaan??hehe tahniah semua

    BalasPadam
  4. yayyy betul. tak sia2 jd peminat merlin. hihi..

    BalasPadam
  5. puteri hanisah- yup akak minat Merlin =)

    BalasPadam
  6. Owh, Camelot.. Patutla macam pernah tengok.. Hehehe..

    BalasPadam
  7. tahniah yg tersenarai teka teki..
    harap maaf late ja ke sini ya

    BalasPadam
  8. alahai cmne solehah xperasan entry teka-teki tu, kan dah terlepas nak teka. padahal solehah peminat tegar cite Merlin ni :)

    BalasPadam
  9. wah terer diorang..tertinggal sudah...terlewat singgah

    BalasPadam
  10. akak bkn xnak teka...mmg xtau..hihihi..kalau teka jugak,..sure salah

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017