-->

27 Apr 2017

Video Lawak Johan, Zizan (2017)

Video Lawak Johan, Zizan (2017), Jozan, Era, Hanif Era, Johara Pagi Era, Jozanhara Pagi Era,
Video Lawak Jozan 2017

Assalammualaikum..
Dah lama tak post video dalam blog ini, so terjumpalah satu video yang menunjukkan Johan dan Zizan bermain game tentang diri masing - masing di bawah ini. Kelihatan Hanif Era yang bertanyakan soalan pada mereka berdua dan masing - masing perlu memberikan jawapan yang sama dan ditulis atas white board kecil itu. Lawak juga video ini, siap ada suara - suara orang gelak beramai - ramai gitu. Durasi video dibawah ini sekejap saja, sekitar 4 minit macam tu je, jadi siapa - siapa yang rindu nak tengok gelagat Johan, Zizan bolehlah try menonton video dibawah ini, selamat menonton.

My Signature, Tandatanganku, Miss Banu Signature, Blog Miss Banu Story,

1 ulasan:

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017