2 Apr 2013

TOP 7-New Bollywood Films

Assalammualaikum..
hari ni saja nk share movie2 terbaru Bollywood yang aku dh tengok..Selain cite Korea, Hindustan pun den minat hehehehe...jadi layankan jer..ohh la laa la..
1)BoL BachchaN
Pelakonnya terdiri daripada Abhisshek Bachan, Ajay Devgan, Asin dan ramai lagi..Mula2 aku ingat cite ni x best tapi bila dh tengok rupenyer ni cite kelakar..memang lawak..seronok tgk diorang dok menipu Ajay ni hehe..kalau nk bergelak ketawa leh la tgk cite ni hehe
2)CocktaiL
Pelakonnya adalah Saif Ali Khan, Deepika Padukone dan sorang lgi x ingat nama die hehe mengisahkan tentang persahabatan antara mereka bertiga sebelum menjadi cinta tiga segi yg berbelit belit hehe...
3)InKaaR
lakonan Arjun Rampal ngan Chitrangda Singh jalan cerita die unik dan lain dari yg lain ia memaparkan tentang Gangguan Seksual di tempat kerja..
4)TeZZ
Dalam cite ni ada ramai pelakon antaranya Anil kapoor, Ajay Devgan, Kangana Ranout, Zayed Khan, Sameera Reddy, Boman Irani dll..ni cerita aksi laa ada adegan kejar mengejar Bom sana sini tembak menembak..hehe tapi okeylaa kalau nak layan..
5)TaLaaSh
Lakonan Aamir Khan, Rani Mukerji dan Kareena Kapoor..cite ni pasal Aamir kHan yg seorang Polis yg cuba menyelesaikan satu kes Misteri ala2 sixth sense gitu..
6)DaBaNG 2
Lakonan Salman Khan, Arbaaz Khan..filem Dabang 2 ni adalah sekuel kepada filem Dabang..cite pasal Polis2 gak..tapi polis versi Salman Khan ni agak lawak sikit hehe cute2 gitu..
7)BarFi
Lakonan Ranbir Kapoor, Priyanka Chopra sorang lagi x ingat nama die hehe..ni antara cite favourite aku..hero die melakonkan watak pekak dan bisu manakala heroin die ada pyakit autisme gitu..so 90% xde banyak dialog diorang banyak bergantung pada body language..tpi mmg best cite ni..lawak,sedih semua ada..berbaloi tengok cite ni..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

8 ulasan:

Yumida Huda berkata...

dh besar..jarang tgk citer hundustan
ms skolah menengah dulu..mmg layan hindustan..sampai berair mata

Rezatul Akma berkata...

jarang layan movie hindustan ni yang baru-baru ni .hehe .yang laa punya selalu :p

Cik Nur™ berkata...

Bab-bab hindustan ni kan, serahkan deqla...

Dia mmg suka tau...

Mrs Velentine berkata...

Barfi mcm best

Deqla Manjew berkata...

alamak.. x penah tau pun filem2 ni..haha.. apa la nur ni.. deqla x tau la.. deqla tgk pelakon gak nk lyn filem hindustan ni...

dya bunga berkata...

dulu dya rjin layan hindustan..hihitpi skrg dh jrg.

Che Rosliza Che Mat berkata...

udah lama tak layan movie hindi...

Tanpa Nama berkata...

Salam, boleh tahu, kat mana senang nak download movie hindustan yang latest?
TQ

~ZETTY~

Related Posts with Thumbnails