-->

3 Apr 2013

Reaksi Sweet JOZAN

Assalammualaikum..
Terpanggil untuk buat entry mengenai JoZaN hehe..dah lama x chit chat ttg JOZAN kt blog ni..gambar diatas credit to Farah Amira..hehe kreatif die edit, ttg reaksi JOZAN, apabila salah sorang dari diorang start mintak kiss hahaha first sekali masa Megalawak time iZzah mintak Kiss dari encik Haris tapi time tu Encik Haris jual mahal sikit x nak kasi kiss hahaha kemudian pastu ada Lawak Ke Der 2 di Istana Budaya tahun sudah JoZaN Jadi Nazman, Nazmi dan Nazmidah..ada satu part Nazmidah (Zizan) mintak kiss plak hahaha pun x dapat gak hahaha tapi ada part Dont Say Any word tu mmg kelakar haha teruk Zizan kena haha..dan last sekali tentulah di final Maharaja Lawak Mega Zizan Kiss JoHaN tu..hehe epik tu..rindu JOZAN??xpe 12 April ni dah start Raja Lawak Musim ke 7 dan JOZAN yg jadi Hosnya..so dapatlaa tengok diorang together gather lagi..
gmbar diatas credit to owner gambar..

17 ulasan:

  1. dorang mmg sangat serasi kan...? :D

    BalasPadam
  2. kalo lelaki kissing2.. mmg org akan kata kan..hihi...

    BalasPadam
  3. diorang ni kalau berdua mmg mengena lwk nya :)

    BalasPadam
  4. diorg serasi sgt
    tahu mesej body languange
    kelakar

    BalasPadam
  5. diorg serasi sgt
    tahu mesej body languange
    kelakar

    BalasPadam
  6. part izah minta kiss tu..mmg tak boleh belahkan...

    lawak gila kot..!

    hahaha

    BalasPadam
  7. tengok raja lawak sebab nak tengok jozan je. boleh? hehe..

    BalasPadam
  8. suka tengok mereka berdua....serasi sangat2...

    BalasPadam
  9. Sahabat mmg tiada pengganti. Tk rmai yg kita boleh klasifikasikn sbg sahabat. Tp stakat ni CiM ada rmai sahabat sejati yg sdh kenal lama sejak dibangku sekolah lg. Smpi skang kami masih contact wlau masing2 dh brkeluarha dan tinggal berjauhan.

    Spt Jo&Zan, mereka boleh dijadikan contoh esp lelaki, sbb CiM rasa tk rmai lelaki yg ada persahabatan sejati spt mereka berdua.

    BalasPadam
  10. sgt serasi.....syg JoZan selamanya.

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017