-->

30 Apr 2013

Berakhirnya DraMa JoDoH


Assalammualaikum..
Semalam episod akhir drama JoDoh..best gak layan drama ni..ala2 Program Realiti gitu..hehehe..suka tengok Scha ngan Dazrin dalam cite ni..Dalam cite ni die ada tjuk gak kadang2 Program Realiti tu banyak gak mainan orang dalam kan..berdasarkan populariti semata-mata..kalau tengok kat Barat mmg banyak program2 mcm ni ala2 cari Jodoh gitu..antara yg aku pernah tgk mcm rancangan For Love Or Money..lebih kurang mcm cite Jodoh nih laa..tapi lain sikit sebab pemenang yang dipilih akhirnya kena buat keputusan sama ada menerima cinta ataupun menolak cinta dan memilih ganjaran duit..sangat dramatik penuh dgn drama gitu, haha best gak tengok..Berbalik pada drama JoDoh ni akhirnya Azlan dan Olly together gak.haha tapi sekejap sangat ending die..paling menyampah tengok bakal tunang Olly tu hahaha x habis2 duit2..masa aku tengah tengok drama ni boleh plak hujan terus siaran astro x dapat haha..bila hujan dh berhenti terus aku tengok Azlan dan Olly dan baik dah siap tjuk cincin semua..hehe kena tgk ulangan laa nanti..

10 ulasan:

  1. x penah tgk pon citer nih..tp org ckp bestlah..

    BalasPadam
  2. tertarik jugak nak tengok ending cerita ni walaupun x pernah follow...sebab teaser cerita ni kat Astro Ria cam menarik hati jer...

    BalasPadam
  3. Macam best jer.. Mieza tak dapat nak tengok.. Takde astro.. HUHU~~

    BalasPadam
  4. x penah lyn pun sbb xde astro..haha

    BalasPadam
  5. Best tengok ending Jodoh smlm ^_^

    BalasPadam
  6. ooo diorang together gak eh. happy ending la ni. ;)

    BalasPadam
  7. tak dapat nak tengok. Busy sangat. Harap sangat sempat tengok ulangan hari Ahad nanti

    BalasPadam
  8. patutnya last tunjuklah diorg kawinkan...

    hihihihi

    BalasPadam
  9. haaha....saman je Astro ni. dulu kata beyond tu tkkn apa2 kalau hujan, semua tu dusta. next time kena rekod rancangan kegemaran, anythg happen ada backup.

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017