30 Apr 2013

Berakhirnya DraMa JoDoH


Assalammualaikum..
Semalam episod akhir drama JoDoh..best gak layan drama ni..ala2 Program Realiti gitu..hehehe..suka tengok Scha ngan Dazrin dalam cite ni..Dalam cite ni die ada tjuk gak kadang2 Program Realiti tu banyak gak mainan orang dalam kan..berdasarkan populariti semata-mata..kalau tengok kat Barat mmg banyak program2 mcm ni ala2 cari Jodoh gitu..antara yg aku pernah tgk mcm rancangan For Love Or Money..lebih kurang mcm cite Jodoh nih laa..tapi lain sikit sebab pemenang yang dipilih akhirnya kena buat keputusan sama ada menerima cinta ataupun menolak cinta dan memilih ganjaran duit..sangat dramatik penuh dgn drama gitu, haha best gak tengok..Berbalik pada drama JoDoh ni akhirnya Azlan dan Olly together gak.haha tapi sekejap sangat ending die..paling menyampah tengok bakal tunang Olly tu hahaha x habis2 duit2..masa aku tengah tengok drama ni boleh plak hujan terus siaran astro x dapat haha..bila hujan dh berhenti terus aku tengok Azlan dan Olly dan baik dah siap tjuk cincin semua..hehe kena tgk ulangan laa nanti..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

10 ulasan:

Aien berkata...

x penah tgk pon citer nih..tp org ckp bestlah..

are_lin@yu berkata...

blh thn jgk cta ni..

Farah Waheda Wahid berkata...

tertarik jugak nak tengok ending cerita ni walaupun x pernah follow...sebab teaser cerita ni kat Astro Ria cam menarik hati jer...

Rosmiza Ali berkata...

Macam best jer.. Mieza tak dapat nak tengok.. Takde astro.. HUHU~~

Deqla Manjew berkata...

x penah lyn pun sbb xde astro..haha

Si Matatajam berkata...

Best tengok ending Jodoh smlm ^_^

Chic Na berkata...

ooo diorang together gak eh. happy ending la ni. ;)

Mieya Atiera berkata...

tak dapat nak tengok. Busy sangat. Harap sangat sempat tengok ulangan hari Ahad nanti

Cik Nur™ berkata...

patutnya last tunjuklah diorg kawinkan...

hihihihi

Cinta Misteri berkata...

haaha....saman je Astro ni. dulu kata beyond tu tkkn apa2 kalau hujan, semua tu dusta. next time kena rekod rancangan kegemaran, anythg happen ada backup.

Related Posts with Thumbnails