2 Apr 2013

Review NoveL CiNta BeRSaiZ XXL

Assalammualaikum..
Aku baru saja selesai baca Novel diatas ni..hasil karya Aliesha Kirana..best novelnyer sbb ianya adalah realiti yg terjadi masa kini..sebelum apa2 jom layan sinopsis novel Cinta Bersaiz XXL ni..
Sinopsis
Sinopsis diatas credit to BLOG Aliesya Kirana..

Dari sinopsis diatas korang dah leh tahu camne jalan ceritanyer kan...apapun bila baca novel ni mmg automatik akan kagum dgn watak Hadif Harith ni..dah laa sempurna dari segala segi n ramai perempuan tergilakan die tapi die terima isterinya seadanya..fuhh mmg bertuah si Adeeba tu..agak2 kalau di alam realiti wujudkah lelaki macam Hadif Harith ni??nak jumpa sorang pun susah gamaknyer hehehe..suka dengan jalan cerita novel ni..bila sesuatu yang agak mustahil terjadi dimungkinkan terjadi hehehe..memang enjoy membacanya..tak rugi lah kalau beli hehe..dari segi cover novel die pun cantik jalan cerita pun okey..so berbaloi membacanya..aku review simple2 jer hiihihi..aku bagi 4 bintang dari 5 bintang...

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

12 ulasan:

Rosmiza Ali berkata...

Macam menarik jer.. Kena gi usha2 la nampak gaya nih.. =)

Nur Najwa Bt Ibnu Pajar berkata...

menarik cerita ni..suka2.insha Allah nak baca gak.salam ziarah

N.Aima K berkata...

wah selamat membaca!!

Aziela berkata...

Akak pun sukaaa sangat cerita nie. Tapi, orang macam Hadif tu, memang wujud. Percayalah.

Chic Na berkata...

wahhh.. kat dunia realiti agaknya ada tak lelaki yg macam Hadith tu. :)

Deqla Manjew berkata...

comel jek kulit buku... menarik hati nk baca... ;p

Cik Nur™ berkata...

err..mcm best...!

Mrs Velentine berkata...

cm best

shazan awang berkata...

Saya dh baca lebih dari 4 kali. ... Serius memng x bosan, tambah seronok membacanya adalah

shazan awang berkata...

Saya dh baca lebih dari 4 kali. ... Serius memng x bosan, tambah seronok membacanya adalah

shazan awang berkata...

saya baca buku novel ni dh nk masuk 4 kali, serius x bosan, tambah lgi seronok adalah. Memang terbaik

Tanpa Nama berkata...

saya x baca lg novel ni.. tgk shazan kata baca 4 kali teringin la juga... heeee... sy dh lama stop baca novel... x sempat...

Related Posts with Thumbnails