8 Apr 2013

KeJutaN JOZAN & ShaHeiZy SaM Di ABPBH 2012

Assalammualaikum..
Sape tengok ABPBH Semalam??best ke tak ABPBH semalam??pada pendapat aku kalau nak banding dengan ABPBH yg tahun 2011 punye edisi kali ni lebih baik sikit laa..sebab apa jeng3x semestinya sebab ada JOZAN..Pihak ABPBH membuat kejutan yang rupanya JoHaN juga Hos ABPBH tapi sengaja dirahsiakan pada semua..awalnya hanya nama Zizan dan Fafau diumumkan sbg pengacara..haha mmg kejutan betul..awal2 pagi semalam dah kecoh bila ada ramai yg menonton video reheasal ABPBH ternampak kelibat JoHan bersama Zizan di pentas ABPBH..sedangkan nama Johan xde dalam senarai artis yg buat persembahan maka semua pun mula buat spekulasi dan tertanya-tanya adakah Johan akan  perform ke dgn Zizan? Johan jadi Hos gak ke dgn Zizan??..itulah persoalan yg berlegar-legar di minda semua org sebelum ABPBH bermula semalam..dan akhirnya persoalan terjawab JOZAN in the house Uolls...dan seperti dijangka JOZAN menang kategori online ABPBH iaitu Gandingan Di Layar Serasi..
Kejutan pertama di ABPBH bila diorang mengandingkan JOZAN di pentas ABPBH first time JOZAN digandingkan dalam satu acara yg besar mcm ABPBH ni..Cuma satu je yg kurang..JOZAN terpaksa bergilir-gilir ambik turn untuk mgacara dgn Farah Fauzana..kenapa tak keluar bertiga sekaligus..lagi peminat suka..tpi diorang buat Johan ngan Fafau dulu kemudian Zizan dgn Fafau..dekat2 nak habis baru muncul bertiga..adehh mcm rugi jer..rasanya kalau muncul bertiga lagi gamat stage tu lagi meriah kan...tapi xpelaa janji JOZAN ada dh cukup..Sweet tengok JOZAN jadi Bodyguard Fafau masa Fafau gi amik award kedua die tu hahaha kecoh betul..Kejutan seterusnya kemenangan yang x dijangka..Datuk Aznil Hj Nawawi berjaya merampas kembali award Pengacara Tv Lelaki Popular dari Zizan..dan Faizal Ismail berjaya mengekalkan penguasaan die terhadap kategori Penyampai Radio Lelaki Popular..adehh aku ingat JoHaN akan menang..takpelah xde rezeki tahun ni..tahun depan siapa tahu kan..ada rezeki lebih..

Kejutan seterusnya JOZAN bukan setakat jadi Hos diorang juga perform secara berduet gitu lagu Aku Maafkan Kamu..mmg terbaik2 suka tengok JoHan dan Zizan dok kacau2 RJ dgn Black tu haha terus Black x leh nak nyanyi sbb nak tergelak hehe. Parody lagu Sayang by JoHaN tu mmg meletup haha..masa reheasal Zizan sendiri dah ketawa x hengat tengok gelagat JoHan x leh blah part rambut tu hehehe..Nabila Huda juga menang baguslah die mmg layak menang atas lakonan die yang sentiasa mantap..dan Bintang Paling Popular 2012 jatuh pada Shaheizy Sam..Tahniah pada Shaheizy Sam..
Memang nama Sam disebut-sebut untuk menang..tapi jangkaan aku lebih kepada ZizaN atau Aaron Aziz yg akan menang..tapi dah rezeki SAM menang untuk kali kedua di ABPBH..dah la sebelum ni menang anugerah Pelakon Lelaki Terbaik ni menang yg Bintang Paling Popular pula..memang murah rezeki Shaheizy Sam ni..tahniah2..memang mantap laa Fan Club Shaheizy Sam ni tahniah gak untuk diorang bukan senang nak bagi artis kesayangan diorang menang..macam2 benda kena buat..berkempen sana sini..beli paper byk2..dan SAM pun nampak menghargai peminat die..tahun depan rezeki siapa pula hehehe..

P/s- x sangka Neelofa masuk dalam top 5 artis paling banyak undian untuk kategori Bintang Paling Popular..selain Sam, Aaron, Zizan & Adi..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

10 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

semalam sebenarnya hoping zizan yang dapat anugerah bintang paling popular tu...tapi bukan rezeki dia lagi...x apalah...mungkin akan datang akan tiba rezeki zizan... ^_^

Jozan Sahabat Selamanya berkata...

suka sgt jozan bersama..tulah igtkan zizan jd artis paling popular sbb harap sgt johan dtg peluk dia..tp oklah sbb dua2 jd hos..thn dpn n dpn dpn wajib jozan jd hos..hurm yg musykil tu kenapa neelofa atara undian tertinggi tp rasanya die xde menang award ape2 kan? kalo yana samsudin ke logiklah sikit..

dya bunga berkata...

dya ingtkn zizan yg menang tpi shaheizy sam yg menang..

Yana Libra berkata...

tahniah pada pemenang..huhu..sy tak tengok, tp taulah sam mng..~ :)

Si Matatajam berkata...

Mmg suka sangat tengok gandingan Jozan... Parody Johan yg paling best..lawak sesangat ha ha... Tahniah utk Sam...

Cik Nur™ berkata...

mmg kejutan bila sam yg menangkan...
ingatkan zizang... :)

Chic Na berkata...

tak tengok pun tp tau zizan ngan sam menang. hehe.. sam mesti bg mummy dia barang kemas tu. hikhik..

Deqla Manjew berkata...

ingtkan jozan menang... tp dah rezeki sam lagi kan... murah rezeki dia...huhu

Mrs Velentine berkata...

ehm suka part dorang hadi bodyguard dan penutup tue

Yumida Huda berkata...

ske johan n zizan jd host
ditambah ngn fafau..meriah!
kelakar la johan tu...sakit perut nengok dia..gelak sepuas hati

Related Posts with Thumbnails