30 Apr 2013

Dapat BirthDay Wish Dari JoHaN @Era.Fm

Assalammualaikum..
Sape dengar radio Era tadi pagi 24 April 2013??segmen JoHaRa Pagi Era yg meletup tu??dengar x masa yg dekat2 nak habis tu?? haha berdasarkan keterangan saksi2 yg sweet2 dan baik hati sekalian JoHaN wish besday aku kat Radio Era okey..siap sebut nama n siap mnyanyi lagu happy besday sekali..OMG yg paling suprise nyer aku x dengar time tu aduhaiii..huhu rasa seronok tpi rugi n myesal x sempat dengar tadi pagi..kalau dengar alamat aku sengih memanjang laa jawabnya sampai dua tiga hari haha..sekarang ni pun rasa seronok dah, belum dgr lagi tu..haha adeh tak sape2 record ke JoHaRa Pagi Era tadi pagi??ramai gak yg terlepas dengar or x perasan..uwaa nk dengar!!! kan best kalau ada yg terrecord ke apa ke haha..x pun ada x yg terdengar time johan wish besday aku tu??sebelum tu thanks pada mereka2 yg mensuprise kan aku tu hehe thanks lalink2 semua..aku pun baru tau pasal ni bila ada yg post pasal benda ni kat group JoZan di FB..Thanks pada mereka yg berkongsi info sekaligus menjadi saksi kejadian yg berlaku haha dh macam kt mahkamah pulak dh hehe..

Tak Lupa juga thanks pada LadySherry Ahmad Shahidan yg wish my Besday kt group JoZan di FB Famous sekejap kt situ haha so sweet of you..thanks for everything ^_^ mmg suprise giler Johan wish, dh laa kt radio lak tu thanks to you too n pada yg lain2 juga..aku sempat print screen hehe untuk masukkan dlm blog ni..kenangan tu hehhe kt situ ada gak yg kongsikan apa yang Johan wish kat era tadi pagi so boleh baca rmai2 haha..layannnn..thanks to Johan, n semua..sbb ingat n sudi wish ^_^



hehe thanks pada semua diatas...tak lupa yg wish my besday kt FB x dpt nk print screen semua..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

11 ulasan:

Jozan Sahabat Selamanya berkata...

Wahhh happy bday miss banu..bertuahlah awak..akak pun xsempat dgr era pg td...happy utk awak..abg johan mmg best ;)

Chic Na berkata...

glemer miss banu. johan wish kat era lagi. hihi..

happy birthday!

Cik Nur™ berkata...

Nur tak sempat dengar..
alal..ruginya..!

aReLaN berkata...

untung la johan wish bday. mesti hati berbunga2 kan.huhuhu

maisarah puteri berkata...

tahniah cik..hepy tuk u..

maisarah puteri berkata...

bezla johan wish..rugi xdgor..hehe : )

maisarah puteri berkata...

untooong cik banu..

Deqla Manjew berkata...

suka la tu.. tp sygnye x dpt dgr.. huhu

Si Matatajam berkata...

Wah! Bertuahnya besday gurl...mesti senyum manjang ja kan..

Masha Meisters berkata...

happy birthday miss banu...
masha is back!

hoho...masha dengar juga...terfikir juga missbanu masa tu....seriosly! memg betul rupanya...hihi

tenku butang berkata...

wahh.. besttt!! tahniah.. n hepi belated birthday dear! =)

Related Posts with Thumbnails