21 Apr 2013

MerLiN VS ZiZaN

Assalammualaikum..
Saja post gambar kat atas ni haha..
Apa persamaan diorang??Baju/sut diorang hampir sama kot sambil pegang award masing2 hahaha dah macam dalam majlis anugerah yg sama plak..sempat tadi post gambar ni kt FB saja nk tgk diorang byk pilih sape n ramai yg pilih Zizan dlm gambar atas ni..sekarang aku post kt blog pula jadi korang pilih yg mana lak??

P/s-Jom Join My Segmen-> Segmen Salam Perkenalan By Miss BaNu..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

7 ulasan:

Condoriano berkata...

Rasa pelik tgk merlin pakai tux x)
Sebab selalu tgk dia dalam baju zaman-zaman dulu.
Saya pilih zizan, sempena birthday dia xD

Cik Nur™ berkata...

Nur tamak,
sbb Nur pilih dua2...
hihihi

Chic Na berkata...

sekali tgk macam nak sama lak. hihi..

Cik Tanpa Nama berkata...

saya pilih zizan!!hehehe

Deqla Manjew berkata...

baju je sama... tp x mustahil la..kan berlambak baju camni...hihihi...

Che Rosliza Che Mat berkata...

dua2 hensem...

N.Aima K berkata...

duadua menang dan fevret awak!!

Related Posts with Thumbnails