-->

21 Apr 2013

MerLiN VS ZiZaN

Assalammualaikum..
Saja post gambar kat atas ni haha..
Apa persamaan diorang??Baju/sut diorang hampir sama kot sambil pegang award masing2 hahaha dah macam dalam majlis anugerah yg sama plak..sempat tadi post gambar ni kt FB saja nk tgk diorang byk pilih sape n ramai yg pilih Zizan dlm gambar atas ni..sekarang aku post kt blog pula jadi korang pilih yg mana lak??

P/s-Jom Join My Segmen-> Segmen Salam Perkenalan By Miss BaNu..

7 ulasan:

  1. Rasa pelik tgk merlin pakai tux x)
    Sebab selalu tgk dia dalam baju zaman-zaman dulu.
    Saya pilih zizan, sempena birthday dia xD

    BalasPadam
  2. Nur tamak,
    sbb Nur pilih dua2...
    hihihi

    BalasPadam
  3. sekali tgk macam nak sama lak. hihi..

    BalasPadam
  4. baju je sama... tp x mustahil la..kan berlambak baju camni...hihihi...

    BalasPadam
  5. duadua menang dan fevret awak!!

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017