21 Apr 2013

JOZAN Di Minggu PertaMa Raja Lawak Musim Ke-7


Assalammualaikum..
Ramai yang request nak baca ttg JOZAN maka aku buat entry ttg diorang lagi dan juga pasal Raja Lawak 7 hehe yeayy jom baca ramai2..

Antara Yang Menarik Bagi aku:-
1-Astro buat gimik letak kump SHIRO di awal rancangan kononnya ganti JOZAN jadi pengacara tapi mmg x suprise pun sbb dah agak dah tu mesti gimik semata-mata hahaha
2-Juri Juri musim ini memang best2 ada Dato Ac Mizal, Saiful Apek dan Isma Alif..Dengar juri komen pun, dh rasa nak gelak haha terutama masa Dato Ac Mizal nk komen tu habis semua nama peserta die tukar sesuka hati nama amir pun masuk..hehehe
3-JOZAN tampil sedondon hehehe ala2 kembar gitu i like..hehehe tomey2 
4-Kit Kat taja Raja Lawak kali ini hehe Dan dalam iklan Kit Kat tu pun ada Zizan haha sempat lagi Zizan makan Kit Kat masa acara tgh live gitu promo mmg terbaik hehehe..
5-Best gak tengok peserta2 kena bahan dengan Jozan..aku masih x ingat sangat nama2 peserta ni..tapi ada peserta yg kena usik kononnya ada iras macam Didie Alias hahaha.Ada gak peserta yang ada iras2 mcam Zaibo, Apek dll..

6-JOZAN nampak paling seronok mengusik peserta yg bernama Ali tu hahaha sempat lagi diorang meniru gaya dan stail si Ali tu..especially JoHaN siap meniru kembali aksi nyanyi lagu hindustan atas kerusi tu..pastu lompat2 semua..bak kata Zizan "x sangka jadi teater muzikal plak" hehe
7-Ketika JoHan nak meniru aksi ali dan nak naik atas kerusi tu Zizan telah menolong Johan dengan memijak kerusi tu dengan kakinya bagi mengelak Johan dari jatuh..sweet kan..
8-Kumpulan mana ntah yang gunakan kompang dan background lagu kahwin tu x ingat dah..aku suka part JOZAN masuk je terus keluar lagu kahwin tu penonton dah bersorak dh.. hahaha nasib dua2 x jadi pengantin kat situ sebaliknya sorang jadi pengantin sorang pegang payung hehehe..

9-Kadang2 nampak masa Zizan tengah bercakap Johan gelak2 begitu gak bila Johan cakap Zizan gelak2 haha sama jer dua2 ni..sweet sokmo..
10-Bnyak lagi yg ada..tapi yg ni jer yg aku ingat buat masa ni hehehe..boleh tolong sambung kt ruangan komen kalau korang rasa ada situasi2 yg best bagi korang...
Gmbr diatas credit to husna..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

10 ulasan:

Mrs Velentine berkata...

tak tengok pun

Yumida Huda berkata...

peserta ali n group dri sabah tu bez..lucu
peserta lain cam x bez
myb belum serasi ngan pentas
yg muka mcm didie alias tu...mcm pak piee..hehe

Si Matatajam berkata...

Cam tak berapa best sgt sb peserta baru nak warm up kot... Tapi juri mmg lawak..

Chic Na berkata...

aah cikna tgk yg first tu masa shiro then jozan keluar. pastu tak sempat habiskan ada keja. hihi..

Tanpa Nama berkata...

johan:atau 20 abg zainal
zizan:eh2 cam xpercaya jer rasanya
johan:abg zainal kene percaya
zizan:"tergelak"
johan:eh-eh ada arnab
jozan:lompat (sambil lompat serentak)

cute sgt...cam ada chemistry...zizan cam tau2 je johan nk lompat..hahaha..

Busyra Bt Takiyudin berkata...

x tngok lg pown.. btw minat snagt jozan..

9n0L4 berkata...

haah. mmg boleh agak gimik je letak shiro tu. hehe. tak best shiro jadi host. kene jozan gak. ;)

Cik Nur™ berkata...

Rugi tak tgk hari tu...
Nur tgk tv3...huhuhu

Deqla Manjew berkata...

wahh smpai 7 dah.. jozan gak jadi pengacara.. terbaiklah... ;)

Tanpa Nama berkata...

jozan lagi kelakar dr peserta..tgk rajalawak pun sb jozan..hmm lau shiro tu jd hos memang tak ar nk tgk..dah mula boring cam nk tkr chanel..xda sape leh gnti jozan..jozan terbaek!

Related Posts with Thumbnails