30 Apr 2013

JOZAN PictuRe Edit By FaNs

Assalammualaikum..
Hari ni aku nak share gambar2 JOZAN yang telah diedit oleh peminat JOZAN yg kreatif2. Diorang sendiri yang send gambar2 ni kat aku jadi aku share dalam blog ni untuk tatapan semua..aku ni mmg malas sikit nk edit2 gambar kalau nk menulis tu bolehlaa hehee..Jadi sesape yg rajin edit gambar meh send kt aku boleh aku uploadkan dlm blog nanti lalallala...



Semua Pic diatas Credit to KR4ever





Seterusnya Picture2 diatas credit to @husna_MS

P/s-Untuk lebih byk picture, info terkini, keahlian n everything boleh singgah ke blog-> JOZAN FC OfficiaL


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

4 ulasan:

nurul ezzatie zulkarnain berkata...

go go JoZan ;)

Yayaa Azami berkata...

Arghhh mereka tersangat comel !

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/

Solehah Shamsuddin berkata...

wah, kreatif btl org yg edit pic jozan ni :)

Rosmiza Ali berkata...

Rajin fan2 JOZAN ni edit gambar2 dorang.. Nice! ^_^

Related Posts with Thumbnails