30 Apr 2013

Gwiyomi Versi Nora Danish, Wawa Zainal & BoBo

Assalammualaikum..
Sekarang ni kecoh plak dgn fenomena Gwiyomi..semua berebut nk upload video Gwiyomi ni sambil buat muka qiut miut bagai hehehe..tidak ketinggalan para artis sekalian..peminat banyak mintak artis2 tertentu untuk buat Gwiyomi ni terutama artis2 yg terkenal dgn wajah yg sweet dan qiut ni mmg comey laa buat Gwiyomi ni hehe..aku sempat laa tgk beberapa version artis Msia buat Gwiyomi ni..tapi rasanya yg paling qiut n comel sekali semestilah Nora Danish, Wawa Zainal..yang si BoBo tu pun baru upload video die buat Gwiyomi hari ni haha..jom tengok perbezaan Gwiyomi diorang ni..n sape yg paling comel sekali buat Gwiyomi ni?hehehe Semalam masa tgk Raja Lawak 7 Minggu ke-3 aku perasan ada gak lagu Gwiyomi yg keluar haha JOZAN nmpk try gak uat Gwiyomi versi ikut suka hati hehe tapi tetap comel..

Jom Layan video Gwiyomi versi Nora Danish, Wawa Zainal dan Bobo kt bawah ni..

1- Gwiyomi Nora Danish


2- Gwiyomi Wawa Zainal

3-Gwiyomi BoBo





♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

8 ulasan:

maisarah puteri berkata...

xtgk lg..hahA jozan wat..lawak..tp kejab je

maisarah puteri berkata...

gwiyomi jozan..tetap comel..

Cik Nur™ berkata...

tiga2 kat atas ni..nora danish yg paling kiut.. :)

Chic Na berkata...

bobo punya memang lawak. hehehe..

Dayana Bahar berkata...

jozan ada gwiyomi ke???

Rosmiza Ali berkata...

Hehe.. Gwiyomi! ^_^

Rosmiza Ali berkata...

Klik2 Yadah! ;)

Hanif Idrus berkata...

Berukband slow......nanti aku tgk yekk

Related Posts with Thumbnails