5 Apr 2013

EnDing JOZAN Lawak Ke Der 2 YaNg ToucHiNg


Assalammualaikum..
Sape yang tak tengok lawak ke der 2 lagi??hehe mesti ramai yg dah tengok..paling aku suke part ending die touching2..sebab JoZaN Sama2 nyanyi lagu SahaBat Selamanya pastu sama2 buat tangan bentuk love dan last sekali peluk each other..so sweet...x caya leh tgk video kat atas..tapi video kat atas ni just ending die je bukan video full..rasanya JOZAN satu2 nya artis kat Msia yang paling sweet..xde mana kumpulan leh lawan kesweetkan diorang ni..kalau ada kumpulan lain yg try buat sweet2 mcm JoZaN mesti orang akan cakap nak tiru JoZaN Laa tu..hahahaha n time menyarnyi tu pun nampak JoZaN mcam hampir2 nak menangis je touching tul..rasanya sape yg pergi IB masa lawak ke der 2 dipentaskan konform nangis sekali masa tengok adegan ni live plak tu kan hehehe..terutamanya Jozannerz yg sejati gitu..

Kalau tengok part JOZAN dalam Lawak Ke Der 2 ni banyak adegan sweet antara diorang..adegan balas dendam pun ada haha tu yg seronok  part nak mgenakan antara satu sama lain  mmg lawak..part tarik rambut tu part Dont Say Anyword hehe cuma yg x best satu jer bila Lawak Ke Der 2 dibuat ke versi filem maka tempoh masa dipendekkan, jadi kita just dapat tengok adegan2 terpilih jer..kita x dapat tengok versi full mcam kat dalam Istana Budaya..tu yang rugi..kalau kat dalam Istana Budaya tu berjam jugak lamanya maybe dalam 2 jam lebih or 3 jam kot tapi dalam versi filem sejam lebih jer..sayang kan x dpt tengok versi full macam kt istana budaya tu..Ada yang cakap time Jozan pakai tudung labuh warna merah tuh lagi kelakar ada yg cakap yg tudung hijau lagi kelakar..hehe pendek kata x dpt nak tgk versi full pun xpelaa dapat tengok versi filem pun jadilah dari xde langsung hehehe..

P/s-ABPBH ahad ni..aku rasa JOZAN akan sama2 menang dalam ABPBH nanti
♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

10 ulasan:

hana hadi berkata...

a'a betul tu.. hana harap hubungan diorang kekal sampai bila2.

Chic Na berkata...

belum tgk lagi la miss banu. tak nyempat2 lg. huhu..

Cik Nur™ berkata...

aloo..lambat pula loading video tu...
tak dapat tgkk..
huhuh...

apapun, diorg ni mmg sweet la miss banu...

Hanif Idrus berkata...

DVD dah belum tapi blum tengok

cik violet berkata...

suka tgk persahabatan ant dorang :)

Si Matatajam berkata...

Alahai video dah kena block la

Jozan Sahabat Selamanya berkata...

kalaulah saya boleh pergi tgk semua lawak ke der 2 jozan kt istana budaya..mesti best..huuuu..suka sgt persahabatan jozan..

btw miss banu..saya link awak dalam blog jozan saya tau..sudi2lah beri tunjuk ajar :)

http://jozansahabatselamanya.blogspot.com

Che Rosliza Che Mat berkata...

seronok tengok mereka berdua...

BaNu Syah berkata...

intan marliana-thanks yer..hehe

Deqla Manjew berkata...

x tgk la.. haha.. comel lak katun depa tu..

Related Posts with Thumbnails