-->

12 Feb 2017

Tiada Musim Kedua Buat Goblin (Korean Drama)

Lee Dong Wook, Sung Jae and Gong Yoo
No Season 2 For Korean Drama Goblin

Assalammualaikum..
Nampaknya hajat dan hasrat semua peminat Drama Bersiri Korea Popular iaitu Goblin tidak kesampaian apabila Drama Goblin tidak akan disambung ke musim kedua. Walaupun ada beberapa persoalan yang tak terjawab dalam episod akhir Drama Korea Goblin ini namun drama ini tetap menjadi fenomena dan ramai yang berharap agar drama ini akan disambung ke musim kedua tapi akhinya Pelakon utama drama Goblin ini sendiri iaitu Gong Yoo telah mengumumkan serta mengesahkan yang tiada musim kedua buat Goblin di Twitternya.
3 Pelakon Utama Drama Korea Goblin
Sedihnya tiada musim kedua, aku rasa jalan ceritanya tetap akan best jika disambung ke musim kedua kan, tapi mungkin ada sebabnya kenapa mereka semua tidak mahu sambung ke season 2. Jarang sebenarnya drama Korea ada musim kedua, kalau ada pun tak banyak, ada beberapa drama yang disambung ke musim seterusnya antaranya seperti Mrs Cop dan lain - lain lagi. Dulu selepas drama Moon Lovers : Scarlet Heart Ryeo tamat, ramai yang menggesa agar pihak penerbit, produsi dan pelakon drama tersebut meneruskan drama itu ke musim kedua sebab ramai yang kecewa dengan ending drama itu, tapi sampai sekarang senyap juga hehe. Walaubagaimanapun bagi peminat Drama Korea Signal, mungkin ada harapan sedikit, sebab penulis skrip drama berkenaan pernah buat statement yang dirinya berminat dan akan cuba membuat skrip untuk musim kedua Signal. Tapi tak tahulah sama ada ianya akan menjadi kenyataan atau pun tidak.
Friendship and Bromance Lee Dong Wook and Gong Yoo

Quote From Goblin
Quote From Kim Shin Goblin

6 ulasan:

  1. OMG!! Aqma pun peminat Goblin taw!
    Yeay!! Geng~~

    BalasPadam
  2. bukan gong yoo tak ada social acc ke? tapi mmg dah agak drama ni tak ada sambungan hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh ye ker, hahaha, fake account ler tu yer, ingatkan tu account real die tapi fake rupenyer..

      Padam
  3. BEST KOTTTT. SEDIH JE TGK DRAMA NIE.

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017