3 Apr 2016

Redeem DVD Frozen Dari Astro Circle

Assalammualaikum..
Baru-baru ni aku ada redeem DVD Frozen dari Astro Circle, ikutkan tak tahu nak pilih ape kat katalog tu, bila ada benda yang kita nak, point plak tak cukup hahaha, benda yang kita tak nak berlambak la plak hehe. Ikut hati aku nak jer kumpul semua point tu lama2 tapi kalau kita tak redeem apa2 barang/benda dalam tempoh masa tertentu maka point kita akan dipotong. Rugilah kalau point tu jadi berkurangan kan, so nak tak nak kenalaa redeem gak dan aku pilih DVD Frozen untuk 1000 point. Jumaat lepas dah sampai dah DVD Frozen tu hehehe.


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails