12 Apr 2016

Fatin (Kelantan) Tersingkir - Clever Girl Malaysia


Assalammualaikum..
Tidak sangka juga yang Fatin wakil dari Kelantan tersingkir di minggu kelima Clever Girl Malaysia, sebab sebelum ni die sentiasa cemerlang dan berjaya menjawab soalan2 yang diberikan. Sarah dari Sabah dan Arina dari Selangor berjaya mendapat markah tertinggi dan berentap untuk pusingan seterusnya dan akhirnya Arina berjaya mengalahkan Sarah lalu menang dan dapat imuniti untuk minggu seterusnya. Manakala Fatin dari Kelantan serta Mary dari Pahang terpaksa bersaing untuk pusingan penyingkiran dan akhirnya Fatin tersingkir. Rasanya dah beberapa kali Mary masuk pusingan penyingkiran ni tapi terselamat. Aku perasan gak peserta dari negeri lain tu macam ada strategi tersendiri, diorang x berminat untuk jadi juara mingguan sebaliknya cukup hanya menjawab satu dua soalan tapi tidak tersingkir hahaha.

Biodata Fatin Clever Girl Malaysia


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails