-->

13 Apr 2016

Baca Online Novel Duda Terlajak Laris

Baca Online Novel Duda Terlajak Laris

Assalammualaikum..
Drama Duda Terlajak Laris lakonan Idris Khan, Zara Zya, Wawa Zainal tengah hangat disiarkan di kaca TV. Rasanya semua pun tahu yang Drama ni merupakan adaptasi daripada Novel Terlajak Laris karya novelis Aifa Batrisya. Kalau tengok versi dramanya, memang nampak best n versi novel plak mesti lagi best betul tak hehehe, apapun sambil2 tengok drama ni, jom baca gak novelnyer, just klik jer link kat bawah ni k untuk baca secara online novel ni..

-> Bab 1.. Bab 2..
-> Bab 3.. , Bab 4..
-> Bab 5..

3 ulasan:

  1. lama dah tak sentuh novel melayu...
    my mom minat citer ni :D
    tiba tiba sahaja kan?

    BalasPadam
  2. ramai peminat cerita novel melayu skrg ni kan..

    BalasPadam
  3. sis update la bab 6 and so on hihihi . sy missed cite dia 4 episod dh . hehe thank you

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017